Starity

Selena Gomez ki nem állhatja Lorde-ot

2013. december 29. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena nemcsak amiatt haragszik az új-zélandi énekesnőre, mert nyilvánosan kicikizte, hanem azért is, mert úgy tűnik, még Taylor Swiftet is elszedi tőle.

hirdetés
Selena Gomez ki nem állhatja Lorde-ot

Selena Gomez és Taylor Swift az elmúlt években elválaszthatatlan barátnőkké váltak, ám most úgy tűnik, Lorde közéjük áll.

A 21 éves Selena állítólag azóta gyűlöli kitartóan a 17 éves új-zélandi énekesnőt, amióta vitába keveredtek a Come & Get It című dal szövegének kapcsán, és a Heat információi szerint az ellenérzései fokozódnak, mióta legjobb barátnője, Taylor Swift összebarátkozott a tinédzserrel, sőt, még a 24. születésnapi bulijára is meghívta.

Lorde korábban Taylorhoz is intézett egy-két nem túl kedves szót, ám a country-popcsillag úgy döntött, elássa a csatabárdot. A magazin szerint Taylor együttműködést tervez a zeneiparban jelenleg az egyik legmenőbb új sztárnak számító énekesnővel, ami igen nagy durranásnak ígérkezik, így nem csoda, hogy az utóbbi időben elég sokat lógnak együtt. Az informátor szerint Taylor szeretne kicsit vadabb imázst kialakítani, Lorde pedig ebben tudna segíteni neki, hiszen pont azt vágta annak idején a fejéhez, hogy túl tökéletes.

Selena érthetően nem lenne boldog, ha legjobb barátnőjétől egy általa cseppet sem kedvelt személy választaná el. A HollywoodLife szerette volna Selena véleményét is hallani, ám képviselője egyelőre nem nyilatkozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek