Starity

A One Direction szünetet tart

2013. december 27. 19:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bieber után a One Direction bejelentése is meglepte a rajongókat: a híres popbanda három hónapra visszavonul a rivaldafényből, hogy pihenni tudjanak.

hirdetés
A One Direction szünetet tart

Ha a szóbeszédeknek hinni lehet, a One Direction tagjai úgy döntöttek, hogy egy kis időre visszavonulnak a rivaldafényből – jelenti a The Sun magazin.

Harry, Zayn, Louis, Niall és Liam elhatározták, hogy három hónapra teljesen visszavonulnak, és kicsit pihennek, majd márciusban visszatérnek és teljes erőbedobással készülnek a világ körüli turnéjukra.

Bár a hírt még nem erősítette meg a fiúk menedzsere, egy forrás elmondta, hogy miért is vonulnak vissza feltöltődni: „A srácok már alig állnak a lábaikon. Hiszen a Take Me Home turnéjuk alatt rengeteg helyre kellett menniük – megállapodtak a menedzsmentjükkel, és üzletet kötöttek. Bár a hírnevük és az érdeklődés fenntartása miatt csak kevés pihenést kaptak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek