Starity

Danics Dórát megalázták gyermekkorában

2013. december 27. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki nem gondolná, hogy a mindig mosolygós Danics Dórát gyermekkorában úgy bántották, hogy a sebek a mai napig nem gyógyultak be. Az énekesnő Szily Nórának mesélt borzalmas iskolai éveiről.

hirdetés
Danics Dórát megalázták gyermekkorában
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az X-Faktorban történelmet írt lány kívülről pozitív személyiségnek látszik, ennek ellenére sem sikerült beilleszkednie egy általános iskolába. Az osztálytársai megkeserítették az életét.

„Vidékre költöztünk, és átkerültem egy két tannyelvű suliba, ahol az első naptól kezdve kiközösítettek. Nem volt egyetlen barátom sem. Volt olyan, hogy szünetekben bezártak a sarokba, az üvegajtó mögé, ellopkodták a cuccaimat, megrugdostak és kinevettek… Nagyon durva időszak volt. Riska tehénnek hívtak, pedig nem is voltam kövér” – panaszolta Dóra.

Korábban a lány terapeutához is járt, mivel az, hogy édesanyja, Bach Szilvi két év után átíratta egy hatosztályos gimnáziumba, nem segített az önbizalmán. Az énekesnő anyukáját a Bors is megkereste az ügy kapcsán, ő így emlékezett vissza az időszakra:

„Valóban sokat bántották Dórit a két tannyelvű iskolában. Nem értem, hogy miért nem fogadták be a lányomat, hiszen ő úgy volt tökéletes gyerek, ahogy volt, én sosem próbáltam más személyiséggé nevelni” – mesélte.

Mindezek mellett pedig elmondta, hogy lánya mindig elmesélte neki a rossz élményeit is, többször járt az iskolában, de ez nem javított a helyzeten. Szilvia magát anyatigrisnek vallja, aki mindent megtett Dóriért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek