Starity

Tulisa tagadja, hogy kokaint árul

2013. december 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja jelent meg a megdöbbentő hír, miszerint a brit X-Faktor mentora, Tulisa kokaint és egyéb kábítószert árul. Az énekesnő azonban a tárgyaláson ártatlannak vallotta magát.

hirdetés
Tulisa tagadja, hogy kokaint árul

Tulisáról júniusban jelentek meg az első hírek, miszerint a The Sun újságnak birtokában van egy telefonbeszélgetés, amin az énekesnő kokaint, marihuánát árul, de mást is be tud szerezni, amennyiben a fogyasztónak erre van igénye.

Két nappal később az énekesnőt le is tartóztatták, és úgy volt, a nyomozás ideje alatt rács mögött is marad azokkal az emberekkel, akiktől a szerek beszerezhetők, ám óvadék ellenében szabadlábra engedték. Bírósági tárgyalása a napokban kezdődött, a bíróság előtt fotósok hada sorakozott, és a tárgyalótelem tömve volt emberekkel. Az énekesnő, miután a tanúk padjára lépett, tagadott minden ellene felhozott vádat a Westminsterben folyt tárgyaláson. Egy másik zenész, Mike GLC szintén ártatlannak vallotta magát.

A lány ügyvédje szerint nincs megalapozott vád, és az énekesnő ártatlan. A bírósági tárgyalás következő időpontja január 9-e lesz.

Ráadásul az énekesnő valószínűleg kénytelen lesz elhagyni otthonát, mivel fel kellett fednie lakcímét, annak ellenére, hogy ügyvédje kérte a bíróságon ennek elhagyását, méghozzá azért, hogy az énekesnőt ne zaklassák a paparazzók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek