Starity

Összefoglalás: 2013 legnagyobb szakításai

2013. december 28. 20:08   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban a botrányok mellett a szakításokon, válásokon is jókorát tudott csámcsogni a média – lássuk, mely különválások kavarták a legnagyobb port.

hirdetés
Összefoglalás: 2013 legnagyobb szakításai

2013 talán az egyik legeseménydúsabb év volt a sztártörténelemben, hiszen sokan sokkolták a médiát viselkedésükkel, új stílusukkal, képeikkel... és szakításaikkal. 2013-ban ugyanis sok álompárnak lett vége.

Danielle Peazer és Liam Payne

Minden directioner imádott álompárja is szakított, ezzel összetörve sok-sok fanatikus szívét. Dani és Liam 2010-ben jöttek össze az X Factor alatt, és sokáig boldogan éltek együtt. Ám a tündérmeséjük mégis szakítással végződött. Azóta Liam új lánnyal mutatkozik, akit a 1D-fanok nem nagyon bírnak, de muszáj megszokniuk a helyzetet, hiszen Liam nagyon boldog.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

A két sztár igazi álompárnak tűnt, amikor 2010-ben, Az utolsó dal forgatásán összejöttek. Mint mindenkinek, nekik is voltak nehéz pillanataik, hiszen Miley-t nem igazán szívlelte Liam családja, de minden problémát leküzdöttek. Ám miután Cyrus bevadult, már semmi nem ment olyan könnyen, és egyre több pletyka keringett róluk.

Nemrég pedig úgy döntöttek, hogy végleg véget vetnek a kapcsolatuknak és mindent lezárnak. Miley azóta is hiányolja szőke hercegét és ezért pucéran vonaglik egy romboló golyón, csakhogy kifejezze bánatát.

Persze nem kell félteni az énekesnőt: a tegnapi Britney-nyitóshow-n összeszűrte a levet az Alkonyat sztárjával, Kellan Lutzcal!

Taylor Swift és Harry Styles

Taylor Swift büszkén kijelentheti, hogy neki Harry Styles is megvolt! A pár 2013 elején jött össze, de rövidesen szakítottak. A directionerek megnyugodhattak, és nem kellett azon fáradozniuk, hogyan juttasák el a kivégzésről szóló leveleiket Taylornak, Harry tovább csajozhatott, Taylornak pedig újabb slágerekre futotta!

Ariana Grande és Jai Brooks

Az álompár is idén szakított Jai féltékenysége miatt. Bár tökéletes párosnak bizonyultak, mégsem bírták ki a nehéz időszakokat, Jai pedig annyira megharagudott exére, hogy csúnya pletykákat terjesztett róla, miszerint Ariana megcsalta – végül kiderült, mindvégig Jai volt a hunyó.

Ariana ezután a The Wanted énekesével, Nathan Sykesszal jött össze, bár arról, jelenleg is együtt vannak-e, nem tudunk nyilatkozni.

Selena Gomez és Justin Bieber

Justin nemrég azt nyilatkozta, hogy még mindig szereti Selenát, és az énekesnő is hasonlóan érez, de a se veled, se nélküled kapcsolatuknak egyelőre vége.

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Sok twilighternek szakadt meg a szíve, amikor megtudták, hogy Kristen megcsalta kedvesét, méghozzá egy idősebb, nős férfivel. Robert hosszú idő után kiadta az egykori Bella útját, és mélységes depresszióba süllyedt. A hírek szerint Rob jelenleg Riley Keough-val jár.

Khloe Kardashian és Lamar Odom

Khloe Kardashian december tizenharmadikán nyújtotta be a válási papírokat a bíróság felé, négyévnyi házasság után. A Keeping Up with the Kardashians sztárja kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, ez alatt pedig értjük azt, hogy Lamar többször is megcsalta Khloét, valamint rehabra is kényszerült.

Miranda Kerr és Orlando Bloom

Három év házasság után Miranda Kerr és Orlando Bloom bejelentették válásukat, miután már több hónap elteltével különéltek. A páros hat évvel ezelőtt szeretett egymásba, de jelenleg is barátok, sőt! Nemcsak a karácsonyt, de mindennapjaikat is együtt töltik közös gyermekük, Flynn érdekében.

Paul Wesley és Torrey DeVitto

Stefan Salvatore alakítója két év házasság után döntött úgy, nejével közösen, hogy véget vetnek közös életüknek. A hír sokkolta a rajongókat, bár szóvivőjük szerint mai napig jó barátok.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Nian álompár volt a javából! A szakítás híre májusban érkezett, s senki sem akart hallani a fülének, végül több hónap eltelte után kiderült, hogy valóban különváltak útjaik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek