Starity

Így néztek ki a sztárok Britney Spears megnyitóján

2013. december 28. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkezdődött Britney Spears Piece Of Me nevű show-ja Las Vegasban, amelyre olyan sztárok voltak kíváncsiak, mint Céline Dion, Katy Perry, Selena Gomez, Miley Cyrus, Adam Lambert vagy éppen Sia. Nézzük, hogy telt az este!

hirdetés
Így néztek ki a sztárok Britney Spears megnyitóján

December 27-én kezdetét vette Britney Spears 100 koncertből álló vegasi turnéja a Planet Hollywoodban, Britney: Piece Of Me címmel.

A show-ra természetesen megannyi A-listás celeb is kíváncsi volt (előzetes bejelentés alapján tudhattuk, hogy meghívót kapott Sia, Katy Perry, Miley Cyrus, Ferras és Adam Lambert), aki pedig nem tudott elmenni, az pedig virágot küldött a poplegendának:


„A legszebb virágcsokor, amit életemben láttam! Köszönöm, Céline Dion!” – írta a díva Facebook-oldalán.

Miley Cyrus

Az énekesnő természetesen Vegasban is hozta formáját, bár most önmagához képest eléggé visszafogott volt ebben a kivágott felsőben és sztreccs szoknyában.

Miley-nak nagy álma vált valóra az este folyamán, hiszen nemcsak VIP szektorból csápolta végig kedvenc énekesnőjének exkluzív show-ját, hanem még Britney édesanyját is megtáncoltathatta.

Katy Perry

Katy Perry inkább idézte Britney Spears „...Baby One More Time” imázsát, mint a mostani, kifinomult édesanyát 2013-ból, így mondhatjuk, az énekesnő eme választása eléggé érdekesre sikerült.

A vörös szőnyegen Katy egyébként a barátaival (Sarah Hudson, Markus Molinari, Ferras...) vonult be, majd később szakadt le néhány önálló felvételért.


Adam Lambert

Adam igazán elegánsan jelent meg a Vivienne Westwood-, több mint 400.000 forintos öltönyében a Piece Of Me vörös szőnyegén.

Köztudott, hogy az énekes hatalmas Britney-rajongó, így talán nem is meglepő, hogy szemmel láthatóan talán jobban élvezte az egész show-t, mint bárki más, sőt, még Miley Cyrust is táncra hívta a Womanizer sláger alatt.

Selena Gomez

A tinik kedvence, Selena Gomez a legnagyobb titokban érkezett Vegasba, így többek között a vörös szőnyeges bevonuláson sem vett részt. Ennek ellenére instagramra hamar posztolt egy képet, amelyen Siával látható: „Sia!! Annyira köszönöm, hogy elhoztál magaddal Britney-hez! Ahhh”

Természetesen az este igazi csillaga, Britney Spears sem maradhat ki a bemutatásból, aki számról számra újabb és újabb csillogó költeményekkel kápráztathatta el a közönségét:

Az énekesnő az est egyik különleges vendégét, Mario Lopezt vezette pórázon:


Miley Cyrus ilyen közelről élvezte Britney Spears produkcióját



Katy Perry & Selena Gomez együtt bulizott a legnagyobb slágerekre


A képen: Adam Lambert, Ferras, Sia, Selena Gomez & Katy Perry

A sztárok pedig így szórakoztak együtt a show után:


Fotó: @AdamLambert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek