Starity

Minka Kelly számára kihívás az Almost Human

2013. december 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő még újnak érzi a sci-fi világát, ezért mindennapos kihívásnak tartja legújabb sorozatát

hirdetés
Minka Kelly számára kihívás az Almost Human

Minka Kelly a FOX egyik legújabb sikersorozata, az Almost Human (Emberi tényező) női mellékszereplője. A széria a jövőben játszódik, minden egyes rendőr egy MX-et, mesterséges intelligenciával felruházott robotot kap maga mellé, kivéve John Kennexet, aki egy hozzá hasonló érző robottal üldözi a gonosztevőket.

A színésznő nem érzi teljesen magáénak a sci-fi műfaját, így a sorozatot is kihívásnak tartja. „Új vagyok a sci-fi-világban, szóval sok időbe telik felfogni, tulajdonképpen mi is folyik körülöttem. Sokkal több zajlik, mint ami a forgatókönyvben le van írva, tehát kihívás életet lehelni azokba a szavakba.”

A J.J. Abrams és J.H. Wyman segítségével készült Almost Human hétfőnként kerül képernyőre a Foxon, és a téli szünet után január 6-án tér vissza.

„Nagy rajongója vagyok a srácoknak Karl Urban – Star Trek, Michael Ealy – Hét élet], nagyon okosak és kreatívak, akárcsak a szereplőgárda többi része. Nagyon izgatott voltam, hogy velük dolgozhatok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek