Starity

Keira Knightley ismét címlapon

2013. december 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő duplacímlapot kapott a brit Harper's Bazaartól, a hozzá készült interjúban pedig többek közt a feminizmusról is szót ejtett.

hirdetés
Keira Knightley ismét címlapon

Keira Knightley a Harper riporterének, Sophie Elmhirstnek mesélt a feminizmusról, filmekről és arról, miért nem fog soha csatlakozni a Twitterhez.

„Szerintem nagyszerű, hogy végre beszélhetünk a feminizmusról – korábban, ha valaki erről indított témát, valaki mindig leszólta, hogy 'ó, fogd már be a szád!' Valahogyan a feminizmus egy mocskos szóvá vált, de örülök, hogy végre elfogadottá válik.”

Knightley megjegyzi, legújabb filmje, amelyben Chris Pine-nal játszik együtt, a Jack Ryan is eléggé férfiak által vezérelt, épp ezért gondolkodik azon, hogy belevág a rendezésbe is. 20 évnyi tapasztalat után (hiszen hétéves korában kezdett el filmezni) azon tűnődik, mi lenne, ha a kamera másik oldalára állna.

„Ahogy idősödöm, egyre jobban érdeklődöm iránta. Nagyon sok 'azt csinálod, amit mondanak' jelenet után azon gondolkodom, van-e egy út a másik oldalra?”

Knightley anyatigrisként őrzi a magánéletét, miután belefáradt abba, hogy barátai a Twitterről áradoznak, regisztrált álnévvel – a kísérletezés azonban csak 12 órán át tartott. „Olyan érzés volt, mintha egy iskolaudvaron állnék, egyedül, népszerűség nélkül. Szeretem a magánéletem, és azokat a színésznőket sem kérdeztem meg, hogyan óvják meg azt, akiket nagyon szeretek. Nem akarom tudni, ez talán gyerekes dolog, de egyszerűen nem akarok tudni semmit sem mások életéről.”



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek