Starity

A 20 legikonikusabb celebfotó 2013-ból

2013. december 30. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben összegyűjtöttünk húsz olyan fotót celebekről, amelyek rögvest elnyerték az internet vagy a rajongók szívét.

hirdetés
A 20 legikonikusabb celebfotó 2013-ból

Egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az év legvagányabb instagramos celebselfie-jeit, most pedig lássuk azokat a celebekről készült képeket, amelyek a legnagyobb sikert aratták a világhálón!

A bostoni maraton során történt bombázás után több híresség is kifejezte részvétét, Bradley Cooper pedig személyesen is meglátogatta a károsultakat a Boston Medical Centerben.

Celeste Corcorant olyan súlyos sérülést érte, hogy mindkét lábát amputálni kellett térd alatt, de a Másnaposok sztárja az Amerikai botrány egyik forgatási szünetében gondoskodott arról, hogy felvidítsa a kórház lakóit — íme a két legaranyosabb kép, ami róluk készült, és amik azonnal elnyerték a rajongók tetszését. Szívszorító!


Miley Cyrus Video Music Awards-os előadása bizonyára nemcsak idén fogja kísérteni az embereket, de jövőre is.

A Parents Television Council – amely egy, az USA-ban alakult, cenzúrát támogató csoport, és amelynek Miley apja, Billy Ray Cyrus is a tagja – az énekesnő twerkölését szexuálisan túlfűtöttnek, nemi aktust promótáló cselekedetnek kiáltotta ki.

Kate Middleton július 22-én adott életet kisfiának, György hercegnek a St Mary Kórházban, Londonban, 4 óra 24 perckor. A távozásuk napján több száz, ezer fotós követelt képet a kicsiről, akit csak távolról tudtak lefényképezni – a kórház elhagyásakor készült fotókon kívül sokáig nem kaptunk új képeket a trónörökösről.

Justin Bieber arroganciáját magasabbra emelte 2013-ban — szó szerint. A 19 éves énekes fotóján mindenki elszörnyedt: testőrei a vállukon cipelik mint egyfajta zsák, a kínai nagy falnál tett látogatásuk során.

Jennifer Lawrence bájos esését az idei Oscar-díj-átadó során senki sem fogja egyhamar elfelejteni: miután elindult, hogy átvegye a jól megérdemelt, legjobb női főszereplő kategóriában elnyert kitüntetését a Napos oldal-beli alakításáért, felbukott a csodaszép Dior-költeményben, és a lépcsőre esett.

A 2013-as Grammy-díj-átadó után számos jelöltön és nyertesen vitatkoztak, de Katy Perry mellei mellett sem mehettek el szó nélkül, ahogy Ellen DeGeneres sem. Még az sem zavarta, hogy felesége, Portia DeRossi közvetlenül mellette állt – nem hibáztatjuk!

Beyoncé hatalmas megtiszteltetésben részesült idén: Barack Obama amerikai elnöknek énekelhetett, ám ő inkább a playbacket választotta, holott fellépésein rendszerint élőben énekel.

Andrew Garfield júniusban töltött el néhány órát a legújabb Pókember-film forgatása során egy fiatal színészkölyökkel, aki jelmezbe bújva csapta össze öklét Andrew-éval. A róluk készült fotó roppant aranyos!

Novemberben, amikor egy New York-i, frissen esküdött páros a forgalom közepén pózolt esküvői fotóik kedvéért, Zach Braff hatalmas vigyorral az arcán megjelent a színen. A fotó azóta akkora népszerűségnek örvend a neten, hogy sokan minden idők egyik legjobb celeb-fotóbombájának tartják.

A One Direction szépfiúja, Harry Styles idén (sok más emberhez hasonlóan) kiparodizálta Miley-t, amikor újraélesztette VMA-s előadását halloweenkor — de nemcsak ő volt az egyetlen celeb, aki Cyrusnak öltözött: Paris Hilton és Kelly Ripa is twerkszerelésbe bújt. Valljuk be, Harrynek jobban áll!

Justin Bieber kis híján idegösszeomlást kap a nyílt utcán, és a testőrének kell lefognia, nehogy ostobaságot csináljon. Az eset nem sokkal Selena Gomezzel való szakítása után történt.

Ian McKellen részt vesz Sir Patrick Stewart esküvőjén – az X-Men párosa a való életben elválaszthatatlan, az idei hálaadást is együtt töltötték.

Leonardo DiCaprio kutya módjára élvezi a napsütést Los Angelesben. Már csak a nyelvét kellett volna kidugnia, de a hatás így is parádés!

Benedict Cumberbatch így védekezik a paparazzók ellen.

„Menjetek, fotózzatok Egyiptomban, és mutassatok a világnak valami fontosat!”

Alec Baldwin lenyomott egy paparazzót, ráadásul rögzítették, amint „f--opó homárnak” nevezte a TMZ-s fotóst novemberben, manhattani lakása előtt. A színész azért akadt ki, mert a pofátlan paparazzó túl közel merészkedett nejéhez és kisbabájukhoz, akik már a kocsiban ültek.

Senki sem felejtette el, amikor Kristen Stewartot megszívatták nem sokkal Robert Pattinsonnal való szakítása után, ugye? Pedig így történt! A Twilight színésznője épp beszállt volna koszos-poros kocsijába, amikor észrevette, hogy a motorháztetőre az I love Rob feliratot pingálta az egyik fotós.

2013 a Breaking Bad éve volt: Aaron Paul könnyfakasztó üzenetek mellett egy vicces képet is feltöltött a szomorkodó rajongóknak, amelyen Bryan Cranston látható, csupa rózsaszínben, az ikonikus rózsaszín plüssel a sorozatból.

Kelly Clarkson annyi hosszú év magány után végre megtalálta az igazit, és egy csodálatos esküvőt csaptak – az esküvői videójuknál, amelyben Kelly énekelt, már csak a fotósorozat volt szebb!

Az egész világ lázban égett, amikor Jenna Dewan bejelentette, hogy babát vár férjétől, Channing Tatumtól. Nem sokkal a pici megszületése után közzé is tették az első fotót a kibővült családról – hát nem édes?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek