Starity

Jesy Nelsontól félnek a fiúk

2013. december 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolná, hogy a gyönyörű énekesnőt nem özönlik el a fiúk? Jesy azonban elárulta, mi ennek az oka.

hirdetés
Jesy Nelsontól félnek a fiúk

A Little Mix manapság Nagy-Britannia első számú lánybandája, így talán senki nem gondolná, hogy ettől a négy fiatal, gyönyörű lánytól a fiúk bizony mégis félnek. Jesy a The Sunnak elmondta, hogy ennek mindössze egy oka van: az, hogy híresek!

„Nem is olyan régen kedveltem egy fiút, és a fodrászunk azt mondta, »Nem fog közeledni hozzád, mert az ő szemében, Te egy híresség vagy!« Rájöttem, hogy igaza van, bár én sosem képzeltem magam hírességnek, szóval nem értettem, miért nem kéri el a számomat?!”osztotta meg a lappal a fiatal énekesnő.

A hírek szerint az együttesből nem Jesy az egyetlen, akinek nincs barátja: ugyan Perrie már másfél éve alkot egy párt Zayn Malikkal, valamint Jade is hosszú ideje van együtt Sam Craskével, Leigh-Anne viszont nemrég szakított párjával, Jordan Kiffinnel, valamint Jesy is pár hónapja szakított barátjával, Jordan Banjóval, és két hírességgel is hírbe hozták, de az énekesnőnek egyikkel sem volt kapcsolata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek