Starity

Megjelent Cameron Diaz testkönyve

2013. december 31. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz új könyve, a The Body Book december utolsó napján jelent meg, amelyben tudományos kutatásokon és persze saját tapasztalatokon alapuló életmód tanácsokkal látja el olvasóit.

hirdetés

Cameron Diaz bő másfél éve jelentette be, hogy könyvírásba fog. Cameron saját bevallása szerint nem mindig élt egészségesen, egy sorsfordító lecke ösztönözte arra, hogy a táplálkozás és a test egészséges működésének kapcsolatát tanulmányozza. Az írás másfél éves folyamata alatt elképesztő mennyiségű tudományos cikket és orvosi szaklapban megjelent publikációt dolgozott fel, amelyeket a saját személyes tapasztalataival is kiegészített.

A könyvhöz 40 különböző testalkatú nőt kért fel, hogy beszéljenek a testükről és étkezési szokásaikról, és vidám hangulatú beszélgetés keretében fotósorozatot is készített róluk.

A színésznő könyve azért is számít újdonságnak, mert sok más hírességgel szemben nem arra próbálja meg biztatni az olvasóit, hogy mindenki nézzen ki úgy, mint ő, hanem arra, hogy adják meg a testüknek mindazt, amire szükségük van az egészséges működéshez.

A könyv a HarperCollins kiadó gondozásában jelent meg, és a fizikai kiadás mellett digitális formátumokban is elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek