Starity

Christina Applegate visszavonul egy évre

2014. január 01. 17:05   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Applegate nemrég adott interjújában elmondta; egy évig visszavonul a rivaldafénytől. Ennek oka pedig kislánya.

hirdetés
Christina Applegate visszavonul egy évre

A színésznő elismerte miközben forgatta legújabb filmjét, az Anchorman 2: The Legend Continuest, mindennél nehezebb volt távol lennie kislányától, Sadie Grace-től. „Jött velem Atlantába, ahol minden lehetséges percet együtt töltöttünk, de volt kilenc nap, amikor nem tudott velem jönni, és az eszméletlenül nehéz volt.”

Sadie hároméves lesz januárban, és távol lenni tőle kibírhatatlan. Olyannyira, hogy a 42 éves színésznő úgy döntött, kivesz egy év szabadságot. „Most csak egy otthonülő anyuka vagyok, ez minden. Ez az, amit most csinálni szeretnék.”

Egy estére otthonhagyni a kislányt is nehezére esik Applegate-nek. A legutóbbi eset akkor történt, amikor a filmje premierjére indult. „Nehéz búcsút mondani neki, én csak hajtogattam: kérek egy puszit, ő meg csak: ’De anya, a ruhád olyan csillogós, olyan szép!’ én meg csak azt tudtam hajtogatni: ’szeretlek, ölelj már meg!’"

De Christina beismerte; mindenképp vissza akar térni a filmezéshez: „Meg akarom mutatni Sadie-nek, hogy egy nő egyszerre dolgozhat, lehet anyuka és erős egyszerre.”

Ugyanakkor egy lehetséges Anchorman 3. ötlete elől sem zárkózott el, sőt. „Nem akarok várni még egyszer kilenc évet a folytatással, jövőre megcsinálnám, ha rajtam múlna.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek