Starity

Bréking: Miley Cyrus felöltözött

2014. január 02. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a teljes esztendőt lengébbnél lengébb öltözékekben töltötte, Miley Cyrus meglepően szolidan ünnepelte az év végét a New York-i Times Square-en összegyűlt tömeggel.

hirdetés
Bréking: Miley Cyrus felöltözött

Miley Cyrus egyértelműen uralta az idei címlapokat, és még Angliában sem maradhatott ki a szilveszteri műsorból. Míg azonban a műsorban falatnyi ruháin poénkodtak, maga Miley meglepően szolid szerelésben adott minikoncertet a legendás Times Square-en tartott szilveszteri rendezvényen.

„Szolidan fejezem be 2013-at” – mondta a hosszú fehér műszőrmebundában, arany flitteres nadrágban és hozzá illő topban fellépő énekesnő a műsorvezető Ryan Seacrestnek, és úgy tűnt, nincs is szüksége a felesleges felhajtásra, hiszen így is ezrek tomboltak és buliztak az előadása közben.

Miley ugyan azt is bevallotta, hogy decens megjelenését erősen befolyásolta a tény, hogy a hőmérő mínusz 3 fokot mutatott az éjszaka folyamán, rajongóit azonban kárpótolta a tény, hogy mint mindig, ezúttal is élőben énekelte el Get It Right és Wrecking Ball című dalait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek