Starity

Férjhez ment Kaley Cuoco — fotó

2014. január 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat hónapnyi randizás után Kaley Cuoco hivatalossá tette kapcsolatát Ryan Sweeting teniszezővel.

hirdetés
Férjhez ment Kaley Cuoco — fotó

Az Agymenők 28 éves sztárja, Kaley Cuoco és profi teniszező szerelme, Ryan Sweeting hat hónapnyi románc után, az óév utolsó napján kelt egybe. A színésznő az Instagram-profiljára posztolta ki esküvői fotóját, amelyen egy Vera Wang-, pánt nélküli rózsaszín ruhában ad hitvesi csókot a talpig feketébe öltözött Sweetingnek.

A szerelmeseket igen szenvedélyes viszony fűzi össze, hiszen szeptember 25-én, mindössze három hónapnyi randizgatás után jegyezték el egymást, néhány nappal első közös hivatalos megjelenésüket követően, a 2013-as Emmy Awards díjkiosztója után.

Kaley Ellen DeGeneres show-jában mesélte el, hogy egy nagyon közeli közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, miután Kaley két hét együttjárás után szakított Henry Cavill színésszel. A színésznő saját bevallása szerint egyáltalán nem állt még készen egy új kapcsolatra, szomorú volt, és úgy érezte, időre van szüksége.

Szerencsére barátai mégis rábeszélték, hogy találkozzon a teniszezővel, és ez megváltoztatta az életét. „Már az első napon azonnal megismertem, és ez varázslatos. Ugyanazok a családi barátaink. Ugyanazokkal az emberekkel nőttünk fel, csak nem találkoztunk” – mesélte Kaley az Entertainment Tonightnak. – „Úgy érzem, mintha egész életemben ismertem volna. Tudom, hogy papíron őrültségnek tűnik, de nálunk működik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek