Starity

Újra terhes Jaksity Kata

2014. január 02. 14:02   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell-műsorvezető már harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, és Facebook-oldalán örömmel osztotta meg az első ultrahangos képet a piciről.

hirdetés
Újra terhes Jaksity Kata
Fotó: Jaksity Kata Facebook-oldala

Jaksity Kata már igazán nagy családot tudhat maga mögött, hiszen 1998-ban megszületett első fia, Ábel, majd 2005-ben a második, Bende. Férjével azóta sem álltak le, hiszen idén már harmadik csemetéjét hordja a szíve alatt.

A műsorvezető és egyben modell a Facebookon posztolta az első ultrahangos képet a piciről, melyhez ezt a szöveget írta: Íme a felvétel, amelyre olyan de olyan régóta vágytam, vártam! Ezzel felkerült a korona a 2013-as évemre, amely hosszú évek óta az egyik legszebb, legjobb lett. Az előző évek viszontagságai és nehézségei után, igazi megnyugvást és csodálatos pillanatokat hozott...nem beszélve Róla, akivel már igazán teljes lehet kis családom. Remélem, az égiek is úgy akarják, hogy 2014-ben átélhessem harmadszorra is az anyaság semmihez sem fogható csodáját! Mindenkinek kívánok csodálatos, boldog pillanatokat, napokat és szeretetet, szeretetet, szeretetet az új évben!

Az apróság neme még nem tudható, Katáék azonban rendkívül boldogok a gyermekáldás miatt, örömüket pedig nem is rejtik véka alá.

Fotó: Jaksity Kata Facebook-oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek