Starity

Adam Lambert Jimi Hendrixet dolgozott fel

2014. január 02. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert újévi koncertje során több meglepetéssel is készült rajongói számára: előadta Avicii-vel felvett közös szerzeményét, s bemutatott egy új feldolgozást is Jimi Hendrixtől.

hirdetés
Adam Lambert Jimi Hendrixet dolgozott fel

Adam Lambert a 2013-as évet azzal zárta, amit igazán szeret: teltházas koncertet adott Thackerville-ben, ahol az alkalomhoz passzoló sziporkázó zakóban, fekete-fehér vászoningben, és a kabáthoz illő nadrágban jelent meg a bandájával együtt.

A setlist 19 dalból állt, ezúttal bővítve egy Jimi Hendrix dallal, a Red Housszal és a nagysikerű, Avicii-vel komponált szerzeménnyel, a Lay Me Downnal.

A show érdekessége, hogy a biztonsági őrök különösen gorombák voltak, el akarták tetetni és venni a fényképezésre szolgáló eszközöket, mire Lambert közbeavatkozott: „Engem nem zavar, csinálják csak a képeimet, hagyjátok őket békén!– majd elkezdte énekelni a Take My Picturest.

Adam ezután Jimi Hendrix coverét így vezette fel: „Szeretek feldolgozásokat csinálni, mert gyakran eredetinek hangzik. Szerintem mind ismeritek ezt a dalt. Egy kis Jimi Hendrix.

Mint kiderült, Lambert a próbán nem volt teljesen megelégedve a hangosítással, túl hangosnak találta az alapot, így arra kérte a technikusokat, hogy a hangját jobban emeljék ki, s mikor a magas részt énekli, kicsit visszhangosan adja vissza a hatást.

A végeredményt meghallgathatjátok itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek