Starity

Gesztesi Károlyt megműtötték

2014. január 03. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gesztesi Károly hiába akart kondiban maradni egészsége érdekében, egy rossz mozdulat miatt csuklóját meg kellett műteni. A színész egy vidéki magánklinikára bízta magát.

hirdetés
Gesztesi Károlyt megműtötték
Fotó: TV2

A Jóban Rosszban Füredi Attilája egy komoly műtéten esett át tegnap egy vidéki klinikán. Súlyzózás közben ugyanis annyira tönkrement a színész bal csuklója, hogy három óráig operálták. Gesztesi most a Borsnak mesélt a történtekről.

„Sokat lovagolok, biciklizem és edzek, ám túlzásba soha nem estem. Egy éve még lazán felemeltem a 120 kilós súlyzót, de ez ma már a fájdalom miatt nem megy. Orvosaim korábban is javasolták a csuklóműtétet, de én inkább sportoltam, az operációt pedig halogattam. Két év múlva azonban indulni szeretnék a Senior Golf világbajnokságon, ezért elhatároztam, hogy kés alá fekszem – mondta.

Gesztesi állítása szerint nem izgult a beavatkozás előtt, hiszen bízott kezelőorvosaiban: Nincs bennem félelemérzet, hiszen Európa legjobb kézspecialistája operál. Altatást azért kértem, mert gyűlölöm a fúró hangját.

Pintér Tibor színművész gyakran együtt gyúr a színésszel, szerinte a túlhajszolás és a rendszertelenség okozta ezt a problémát. „Képes pár hónap alatt húsz-harminc kiló túlsúlytól megszabadulni, ami megviseli a szervezetet. Előfordult, hogy hónapokig nem jött edzeni, majd „súlyzóéhsége” lett, és akkor megállíthatatlanná vált. Pedig negyven felett azért már egyre sérülékenyebbé válunk. Üzenem Karcsinak, gyógyuljon meg mihamarabb, és ne aggódjon, majd bicepsz helyett lábra gyúrunk – nyilatkozta.

Természetesen mivel Gesztesi Károly egy napi sorozat tagja is és tíz hétig gipszben lesz a keze, így a forgatókönyvet teljesen át kellett írni, de nem okozott problémát, hiszen előre szólt a producernek, Nagy Tamásnak, Füredi Attilának pedig kézsérülése lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek