Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. január 05. 11:11   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber stúdióba vonult, Miley újabb férfival csókolózott, Rita Oráról pedig gyerekkori fotó került elő. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Együtt lógott Selena Gomez és Demi Lovato

Most már biztosak lehetünk, hogy a két lány között minden rendben van és újra legjobb barátnők, hiszen egyre több közös kép jelenik meg róluk, és a hétköznapokon is egyre sűrűbben lógnak együtt. Ezt bizonyítja egy tegnap előkerült rajongói kép is, amelyen épp egy étteremben voltak.

*

Justin Bieber újra stúdióban

Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy JB visszavonul, mivel mindehol a visszalépéséről áradozott. Azonban ez korántsincs így. Jelenleg is stúdiózik, mégpedig Kid Cudival, akivel egy új dalon dolgoznak. Scooter Braun pedig azt is elárulta, hogy 2014-ben újabb lemez jön!

*

Matt Bennett megkérte Elizabeth Gillies kezét!

Mielőtt még bárki megijedne, semmi komolyról nincs szó, csupán egy kis szilveszteri tréfáról. Liz egy olyan képet töltött fel, ahol Matt épp előtte térdel egy szalámival a kezében, és a romantikus lánykérésre összpontosít.

Matt egyébként már Ariana Grandéval is tréfálkozott nemrég az énekesnő Meet&Greetjén, bár akkor Matt otthonhagyta a gyűrűt.

*

Így nézett ki 14 évesen Rita Ora

Rita nemrég vad nosztalgiázásba kezdett Instagram-fiókján és bizony olyan képek is előkerültek, amelyeken a szőke szépség nem is szőke. A haja barna és göndör, és kísértetiesen hasonlít Beyoncéra. Sokakat meglepett a képekkel, melyeken 14 évesen látható.

*

Miley Cyrus Ryan Seacresttel csókolózott!

A vadóc énekesnőnek nem volt jobb partnere szilveszterkor az éjféli csókhoz, így „beérte” a szívdöglesztő Ryan Seacresttel. Természetesen most is voltak olyanok, akikből a csók undorodást váltott ki.

*

Katia Winter barnára váltott

A Sleepy Hollow svéd színésznője, Katia Winter tegnap töltött fel egy új képet Instagram-profiljára, melyen nemcsak macskafülekkel, de barna hajjal látható. Katia korábban szőke volt, a sorozat kedvéért vörösre festette a haját, de most, hogy véget értek az első szezon munkálatai, ismét hajszínt válthatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek