Starity

Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ashley Greene

2014. január 11. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Twilight sztárjának legjobb és legrosszabb címlapjait vesszük górcső alá.

hirdetés
Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ashley Greene

Ashley Greene rengeteg magazin címlapján szerepelt szerte a világon. Először csak a Twilightban való szereplése miatt került a magazinok címoldalaira, de utána felfigyeltek a szépségére és jellemére is, az ajánlatok pedig dőltek. Lássuk az Alkonyat sztárjának legszebb és legrosszabb címlapfotóit, kezdve a legjobbakkal.

Lucky (2012)

Ashley nagyon jól mutat a divatmagazin címlapján! A ruhája és a sminkje jó választás volt, és nem mentek túlzásba a photoshoppal sem. Itt már egy felnőttesebb énjét mutatja meg.

People (2013)

A színésznő nagyon természetesnek hat a címlapon, az egyik rendezvényén készült képet tették a borítóra. Nem visel túl sok sminket, a mosolya sem mesterkélt és a frizurája is egyszerű. A natúr rúzs és a halvány smink a szemeire hívja fel a figyelmet.

Womens’s Health Dél-Afrika (2010)

Ash itt egy szexisebb énjét mutatja meg a dél-afrikai magazin borítóján. A dögös miniruha jól áll a színésznő karcsú alakján. Itt nem az arca kapta a hangsúlyt, hisz csak egy natúr sminket visel.

Seventeen (2012)

Egy újabb káprázatos címlap az Alkonyat csillagától, akinek rakottszoknyás ruháját a bőrmellény dobja fel – Ashley szinte ragyog a címlapon, sminket pedig alig visel. Tökéletes címlap!

Flare (2011)

A színésznő gyönyörűen fest a kanadai lap címoldalán! Passzol hozzá a piros szín, nagyon elegánsan és vadítóan fest, melyhez a rúzsa és fülbevalója dukál. Állíthatjuk, hogy ez Ashley egyik legjobb címlapképe.

A legrosszabb címlapfotók:

Marie Claire (2012)

Arca túlságosan fehér, mint egy élőhalotté, arcvonásai szinte teljesen eltűntek a képről, a Photoshop-mestereknek „hála”. A szemszíne természetellenesen kék, az összhatás inkább hasonlít egy halottra, mint az üde színésznőre.

Allure (2011)

Ashley Greene természetes szépsége vitathatatlan, viszont úgy tűnik, a szépségápolási magazin úgy gondolta, hogy rásegít egy kicsit a címlapképre. A végerdemény kicsit „túl szép” lett, inkább hasonlít próbababára, mint a Twilight sztárjára. Vonásait szinte teljesen eltüntették, orrát kisebbre szerkesztették, arcát szinte teljesen szétretusálták, semmi nem maradt a bájos színésznő eredeti szépségéből.

GQ (2012)

Az biztos, hogy nem ez Ash legjobban sikerült címlapfotója, a kontrasztot teljesen elrontották, feje aránytalan a testéhez képest, a melleit valószínűleg kicsit megnagyobbították, és ha nem lenne elég, még a sminkre is mesterségesen segítettek rá: a vörös nemcsak az ajkain, hanem a szája szélén és alján is helyet kap.

Saturday Night (2009)

Ez lehetne annak az ellenpéldája, hogy milyen címlapot ne csináljunk a színésznőről. A képről süt a retusálás, ha nem díszelegne a címoldalon Ashley neve, nem ismertük volna fel a fiatal sztárt, akinek a haját is olcsó módszerrel mosták el a képen.

Candy (2011)

A magazin címlapfotója már nem először kerül cikksorozatunk negatív oldalára, mivel a rengeteg retusálás elrontja címlapképeiket. Most is ez a helyzet, Ashley arcát szinte a felismerhetetlenségig photoshopolták, arcvonásait túlfinomították.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek