Starity

Szabó Zsófit megverték

2014. január 07. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi és Száraz Dénes a Jóban Rosszban egyik erőszakos jelenetét forgatták, ám maga a színésznő is elcsodálkozott, milyen sérülései keletkeztek.

hirdetés
Szabó Zsófit megverték

Kék-zöld foltok tarkítják Zsófit, ráadásul a szeme is bevérzett. Ez lett a következménye egy erőszakos Jóban Rosszban-os jelenetnek. Maga a Bettyt alakító színésznő is meglepődött sérülésein, amelyeket Száraz Dénestől kapott.

A Blikket az egyik stábtag avatta be a részletekbe, aki elmondta, mennyire megviselték Zsófit a jelenetek.

„Olyan pofonokat kapott Zsófi, hogy a földre zuhant, ami miatt feldagadt a térde. De volt olyan jelenet is, ahol az ágy sarkába vágta be a fejét, és miután ezt többször meg kellett ismételni, valóban fizikai fájdalmai voltak. Az azonban már valóban rémisztő látvány volt, amikor a folyamatos sírás miatt elpattant egy ér a szemében, és teljesen bevérzett.”

A történet szerint a pár, Betty és Balázs egyre többet veszekszik a férfi Rolanddal való titokzatos ügyein, majd összetűzésbe keverednek. Azt, hogy mennyire lesznek brutálisak az epizódok, és hogy meddig fajul a vita köztük, még nem lehet tudni.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek