Starity

Daria Werbowyt nem tette boldoggá modellkarrierje

2014. január 08. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg 30 éves kanadai-ukrán származású topmodell olyan márkákat reklámozott már, mint a Lancome, a Gucci, a Louis Vuitton, viszont sokáig nem érezte magát boldognak modellként.

hirdetés
Daria Werbowyt nem tette boldoggá modellkarrierje

„Ki kellett szállnom. Mentálisan és fizikailag is belefáradtam ebbe a munkába, az állandó utazásba és abba, hogy távol vagyok a szeretteimtől. 2010-ben már nem bírtam tovább, úgy döntöttem: itt a vége! Nekem a létszükségletet jelentette, hogy befejezzem a modellkarrierem” – meséli a most 30 éves Daria Werbowy, aki 14 éves kora óta modellkedik, s a világ legjobbjai közt tartják számon már több mint 10 éve.

A meseszép modell az amerikai Harper's Bazaarnak adott interjújában mesél arról az életéről, amelybe eddig csupán nagyon keveseknek adott belátást.

„Hatalmas rizikót vállaltam két évvel ezelőtt, amikor is úgy döntöttem, befejezem a modellkedést. Természetesen pár kampányt csináltam akkor is, ám azok az egész évből csupán 1-2 munkanapot tettek ki. Úgy éreztem, többé nem tudnám követni modellként az instrukciókat; telejsen elfáradtam” – mesélte sóhajtva a modell, aki még a saját családjának sem merte bevallani, mennyire egyedül érezte magát modellévei alatt.

Tovább indokolva a döntését, a szépség kifejtette a magazinnak, hogy hiába volt meg mindene, amit szeretett volna, sem a sok pénz, a luxuslakás és a dizájnerruhák nem pótolták azt, ami neki a legjobban hiányzott, az pedig a család volt.

„Amikor már nem tudtam, mit tegyek, úgy döntöttem, végérvényesen lépnem kell, különben tönkreteszem magam. Megszakítottam a régi életemmel mindent: eladtam a lakásom, jótékonykodni kezdtem, a drága holmijaimat pedig elajándékoztam. Visszaköltöztem Kanadába a szüleimhez, és hihetetlen boldog vagyok azóta. Végre úgy érzem, sínen van az életem, s hamarosan saját családot is szeretnék” – mesélte Daria, aki jelenleg egy írországi városban, Corkban tölti a napjait vőlegényével és kutyáival.

Dariát a Harper's Bazaar legújabbi számának borítóján láthatjuk viszont

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek