Starity

Közös turnéra indul a Fall Out Boy és a Paramore

2014. január 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete merült fel, hogy a Fall Out Boy és a Paramore közös turnéra indulna, ám azóta többször is megcáfolták a híreszteléseket. Hayley Williams pár órája végül bevallotta: igazak a pletykák.

hirdetés
Közös turnéra indul a Fall Out Boy és a Paramore

Pár hete kelt szárnyra a pletyka, miszerint a két banda közös turnéra indul. Először csupán egy dátum és egy helyszín került nyilvánosságra, de azt is gyorsan törölték a közzétevő oldalról. Néhány napja viszont újra azt olvashattuk mindenhol, hogy mégis együtt fognak koncertezni, pár órája pedig egy promóciós videó is kiszivárgott, de azt is eltávolították már az internetről, mindössze egy képernyőmentés árulkodik a turné nevéről.

A híreket végül Hayley Williams erősítette meg a Twitteren, mikor beszámolt róla, hogy meglepetésnek szánták, de sajnos az információkat kiszivárogtatták, majd megköszönte a Paramore és a Fall Out Boy rajongóinak, hogy éveken keresztül könyörögtek azért, hogy ez megtörténhessen.

A FUSE információ szerint a jegyek elővételben január 13-tól kaphatók, és a koncertsorozat alatt bejárják az Egyesült Államok nagy részét. A két együttes egyébként jó kapcsolatot ápol egymással, kevesen tudják, de a fiúbanda egy ideig ugyanannál a kiadónál volt, melynél a Paramore tanyázik a kezdetek óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek