Starity

Harry Styles héberül tanul

2014. január 10. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szívtiprója héberül tanul, és több zsidó szokást is felvett.

hirdetés
Harry Styles héberül tanul

A 19 éves nőcsábász, Harry Styles látszólag a zsidó kultúra megszállottja lett. Egy tetoválással kezdődött minden, amikor testvére, Gemma nevét a karjára tetováltatta héberül, ekkor szeretett bele a nyelvbe, és úgy döntött, hogy szívesen megtanulná, így ma már a saját nevét és a One Directiont le tudja írni héberül. Majd több fajta zsidó szokást is felvett – jelenti a Daily Star.

Harry rendezője, közeli barátja, Ben Winston rengeteg tippet, tanácsot adott neki, és sok mindenre meg is tanította, mint például az imádkozásra. Winston azt is elárulta, hogy a One Direction többi tagja is nagyon kedveli a zsidó kultúrát: „Egyszerűen ők is imádják. Lenyűgözi őket az egyfajta családi légkört tartalmazó kultúra, éppen ezért is vannak annyira oda érte.”

Harry egyébként elsősorban az ételek miatt szeretett bele a kultúrába. Amikor New Yorkban jár és ráér, szívesen ugrik be valamelyik kóser étterembe, mert imádja az ott elkészített ételeket.

Rajongók ezrei hitték ezek után azt, hogy Harry valójában zsidó származású, de ezt maga az énekes édesapja cáfolta meg. „Fogalmam sincs, hogy kitől erednek a pletykák, de határozottan mondhatom, hogy Harry nem zsidó. Biztosan nem az” – írta az apa a Twitteren.

Harry Styles még az idén letesztelheti nyelvtudását, ugyanis a One Direction világ körüli turnéjának keretein belül Izraelben is fellépnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek