Starity

Lady Gaga Michael Jackson-múzeumot nyit

2014. január 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga még tavaly vásárolt több millió dollárért ruhákat, most úgy tűnik, ismét egy jó célt tűzött ki maga elé, hiszen Michael Jackson hírnevét szeretné ezzel öregbíteni és fenntartani az idők végezetéig.

hirdetés
Lady Gaga Michael Jackson-múzeumot nyit

Az elmúlt évben a Lady rengeteg pénzért vásárolt ruhákat Michael Jackson öltözékei közül, pontosan 55 darabot, olyan ikonikus fellépőruhákat is természetesen, mint a piros dzseki a Thrillerből vagy a Swarovski-kristályokkal kirakott kesztyű, melynek értéke 194.000 dollár. Gaga most a megfelelő helyet keresi, ami vagy New Yorkra, vagy az indianai Garyre fog esni, ahol Jackson született, és elkezdte pályafutását.

A díva így nyilatkozott: „A tárgyait egy múzeumba szeretném helyeztetni, és a bejövő pénzt egy olyan alapítványnak adományozni, amit ő is támogatott. Azért vásároltam meg Michael ruháit, mert az én fellépőruháim is mindennél többet jelentenek nekem, beleértve a díjaimat és a lemezeimet is, és hiszek abban, hogy hordozzák magukban az energiát és az éjszaka emlékeit.”

„Amikor Michael ruhái eladásra kerültek, amikor ő már eltávozott, nagyon kényelmetlenül éreztem magam, és felzaklatott a dolog, nem tudom, miért. Én vigyázok rájuk – védve vannak, és megfelelő hőmérsékleten állnak. Milliókat költöttem rájuk. Hiszek abban, hogy a rajongók energiái bennragadtak ezekben a ruhákban. Én ezt meg akartam őrizni neki. ”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek