Starity

Justin Bieber felcsapott tanárnak

2014. január 11. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes graffitileckéket adott, nem is akárkinek: Kelly Osbourne-t arra tanította, hogyan firkáljon össze egy falat.

hirdetés
Justin Bieber felcsapott tanárnak

Justin Bieber Kelly Osbourne-t arra tanította, hogyan firkáljon össze egy falat — a Baby énekese az utóbbi időszakban kapott hideget-meleget graffitimániája kapcsán, de úgy fest, ez őt korántsem zavarja, sőt! Ezúttal a Fashion Police műsorvezetőjének mutatta meg, hogyan is bánjon a festékszóróval.

Mindketten az Instagram-fiókjaikra posztoltak képeket, Kelly pedig az egyik alá a következő szöveget fűzte: „Olyan jó móka volt Justin Biebertől megtanulni, hogyan vigyem fel a festéket. Justin nagyszerű srác, és igazi belieberré formált ma este!”


Annak ellenére, hogy Kelly szerint kitűnő Bieber modora, a szomszédai mást állítanak, ugyanis a hírek szerint tojásokkal dobálta meg az egyik lakó házát. A Los Angeles-i rendőrséget a helyszínre hívták, a szomszéd pedig beszámolt arról, az énekes hogyan dobálta meg a bejárati ajtaját legalább húsz tojással este fél nyolckor.

Az énekes ellen nyomozás indult, a kárt pedig 400 dollárra becsülték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek