Starity

Berényi Claudia elhagyja a Mátyás király teret

2014. január 10. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

16 évig játszotta Ábrahám Edit Berényi Claudiát a Barátok közt című RTL-es sorozatban, ám a színésznő kiszáll a sorozatból.

hirdetés
Berényi Claudia elhagyja a Mátyás király teret
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

16 év alatt egy országnyi ember szerette (vagy utálta) meg Berényi Claudiát, akit Ábrahám Edit alakított. Most azonban nemcsak a stábtagoknak, de a nézőknek is búcsúznia kell tőle. Edit pihenni szeretne, ezért lép ki a sorozatból. A színésznő szabadidejét sportra és nyelvtanulásra fogja majd kihasználni.

„Úgy érzem, itt az ideje, hogy visszavegyek a tempóból, ezért döntöttem úgy, hogy egy időre kiszállok. Igaz, vissza fogok térni időnként a képernyőre, de most szeretnék több időt tölteni a családommal, a barátaimmal és olyan dolgokkal foglalkozni, mint például a sport, vagy a nyelvtanulás” – mesélte el elképzeléseit a Borsnak, majd hozzáfűzte, kipróbálná a manapság nagy népszerűségnek örvendő zumbát is.

Ábrahám Edit, amikor belépett a Barátok közt „családjába”, otthagyta a színházat, de természetesen ha felkeresik őt egy jó szereppel, szívesen vállalja el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek