Starity

Ruhamustra: People Choice Awards

2014. január 10. 22:10   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014. január 8-án lezajlott az idei People Choice Awards, ahol a sztárok szebbnél szebb ruhában jelentek meg, de akadtak olyanok is, amik hagytak maguk után kivetni valót.

hirdetés
Ruhamustra: People Choice Awards

Legjobb ruhák:

Lucy Hale

Lucy Hale kitett magáért az esten, ugyanis a csinos kis hazudozó egy 2014-es, Gabriela Cadena- tavaszi virágos ruhában vezényelte le az átadót. A ruha fekete flitteres vállát figyelembe véve, egy hozzá illő fekete kristályos táskával és fekete Jerome C. Rousseau Aizza-cipővel dobta fel.

Ékszereit a Dana Rebecca Designs és Graziela Gems gyűjteményéből választotta.

Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók szívtiplója egy Z Zegna- tengerkék zakóban vette át a díját. A zakóhoz a sötét farmer és cipő sem hiányozhatott.

Kat Dennings

Az est egyik házigazdája drámai módon lépett be ebben a vállnélküli David Mester- rózsamintás ruhában. A 2 Broke Girls sztárja a ruhához illő árnyalatú rúzst választott, sötétbarna haja lazán omlott le a vállára, amit egy csillogó fejpánttal díszített.

Allison Williams

A Girls sztárja egy királykék, 2014-es David Koma- tavaszi ruhában libbent be a díjátadóra. Megjelenését egy laza lófarokkal, Christian Louboutin ’Air Chance’ háromszínű magassarkúval és EF kollekciós fülbevalókkal dobta fel.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplókból ismert Nina Dobrev egy tavaly őszi, fekete Jenny Packham- hosszú ujjú ruhában jelent meg, amit szintén egy fekete Rauwolf-táskával párosított. Lábbeliként egy ezüstös magassarkút választott. A ruha egyik oldalt ezüstgyémántokkal és -kövekkel díszített.

Naya Rivera

A Glee dalospacsirtája meseszépen nézett ki ebben a háromszínű Michael Kors-ruhában, melynek hátulja uszállyal végződik.

Naya egy fehérpántos Stueart Weitzman-cipőt viselt, és az esten mutatta be új, gesztenyebarna színű hajzuhatagát, ugyan a hossza már nem a régi, de a laza hullámokkal és az egyszerű sminkkel elképesztően nézett ki.

Sarah Michelle Gellar

A szeretett televíziós színésznő egy fekete-fehér, tavaszi Sachin + Baby ruhában lépett a vörös szőnyegre. A sminkelést nagyon eltalálta, a füstös szem és a babarózsaszín ajkak egyszerűen mesések, de egy pántos szandál sokkal jobban ment volna ehhez a ruhához, mint amit Sarah viselt.

Melissa Rauch

A Big Bang Theory szőke bombázója csodálatosan nézett ki ebben a pink, Rubin Signer- vállnélküli ruhában. Frizuráját néhány laza hullámmal, míg ruháját egy ezüstpántos magassarkúval és egy fekete, nyolcszög alakú táskával dobta fel.

Chris Colfer

A Glee Curtje egy Sand- sötétkék zakóban és egy bársony blézerben jelent meg a neves eseményen. Ianhez hasonlóan ő is szolidra vette a formát.

Sara Bareilles

Az énekesnő egy 2013-as, Jill Stuart-, galléros nyakú ruhában jelent meg az esten. A ruhához egy fehér Charlotte Olympia-táskát és fekete Moschino-lábbelit választott.

Jennifer Hudson

Jennifer egy gyönyörű, fehér Kaufmanfranco-ruhában hódította meg az est vendégeit. A ruhához illő magassarkút választott. A neonrózsaszín ajkak és a sivatagi bronz szemhéjfesték még ragyogóbbá tette.

Britney Spears

A gyönyörű énekesnő idén is kitett magáért, ugyanis káprázatosan nézett ki Mikael D Pre őszi ruhájában. A ruhához hasonló színű Giuseppe Zanotti-cipőket társított.

Kaley Couco

Kaley egy kék-fekete Sachin + Babi-tavaszi együttesben lépett a vörös szőnyegre szerda este. A Bing Bang Theory csillaga egy kék Aperlai ’Liberty’ szandált, néhány gyöngyös és kötött karkötőt viselt. Hosszú hullámos haja és füstös szemei is a kisugárzást tetézték.

Olga Fonda

A Vámpírnaplók Nadiája egy 2007-es, ezüst Georgia Armani- őszi ruhában hódított meg a díjátadót. A kövekkel kirakott mellrész és a bőrszíjak egyszerűen káprázatosak. Pántos Jerome C. Rousseau Popp cipőt viselt, haját pedig egyszerű kontyba fogta.

Queen Latifah

A csodálatos színésznő egy fekete Angela Dean-ruhában jelent meg a People Choice Awardson, ahol káprázatosan festett. A ruhához smaragdzöld fülbevalót, fekete Peep-Toe-sarkakat és mesés sminket viselt. Klasszikus és kifinomult.

Anna Faris

Anna Faris egy gyönyörű, Naeem Khan-ruhával hódította meg az estét. Jimmy Choo ’New Gael’ platform-magassarkút viselt, amit egyszerű EF Collection-ékszerekkel párosított. A smink és az egyszerű lófarok tökéletesen illik a ruhához.

Sandra Bullock

A Női szervek és a Gravitáció csodálatos színésznője nemcsak négy díjjal lett gazdagabb, hanem a ruhát illetően sem nyúlt mellé, ugyanis egy színes, 2014-es, Peter Pilotto-ruhát választott.

A komplex ruha deréktájt vékonyítja, hegyes orrú, nyitott Jimmy Choo-cipővel és Chartreuse Kurt Geiger ’Bond’ táskával dobta fel a ruháját.

Justin Timberlake

Justin az est egyik legnagyobb nyertese. Az előadóművész egy komplett fekete szettben vette át díjait.

Legrosszabb ruhák:

Heidi Klum

A szupermodell sajnos kicsit melléfogott ezzel a 2013-as őszi, Giorgio Armani-ruhával. Már magát a ruhát is bántja az a nagy kivágás, és ezt még modellünknek sem sikerült helyrehoznia. Cipőjét Christian Louboutin, fülbevalóját pedig Lorraine Schwartz tervezőtől választotta.

Jessica Alba

A híres színésznő egy Jason Wu- fehér, elöl cipzáros ruhában vett részt a díjátadón, ami, ismerjük el, nem túl előnyös. Maga a formája jó, de a cipzáros rész elrontja az összhatást. Kiegészítőkként Rodo-kistáskát, Eva-Fehren-, Jennifer Meyes- és Dionea Orcini-ékszereket és fehér magassarkút választott.

Stana Katić

Stana Katić ruhája egyszerűen borzasztó. Egy 2014-es, Naeem Khan-ruhát viselt, aminek az eleje csipkézett. Egyedül a sminkje az, ami jóra sikeredett.

Malin Akerman

Ez a 2014-es Cushnie et Ochs- tavaszi ruha egyáltalán nem emeli ki színésznőnk alakját. A mellei egyenesen segítségért kiáltanak, amit tetéz a ruha kivágása. Hozzá fekete táskát, Vampy-lábbelit és Stephen Webster-ékszereket párosított.

Drew Barrymore

Drew egy 2014-es, Vionett- tavaszi ruhát viselt. A ruha felsőrésze egy fehér színű póló, ami egy citromsárga chiffon szoknyával végződött, azonban ez a párosítás egyáltalán nem egy ilyen díjátadóra való, és az alakját sem emeli ki, sőt. A ruhához Kara Rossz-táskát és Roger Vivier-cipőt húzott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek