Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában XI

2014. január 11. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig tudunk cikisebb dolgot elképzelni annál, minthogy a bulira kiszemelt ruhánkat más is viselje rajtunk kívül. A hírességek is folyamatosan beleesnek ebbe a hibába – ránk pedig az a feladat vár, hogy eldöntsük: ki viseli jobban?

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában XI

Tökéletes alakkal rendelkező modellek számára valószínűleg semmi nehézséget nem okoz egy szinte köldökig kivágott ruhát viselni – így van ezzel a képen látható Alessandra Ambrosio és Jourdan Dunn is. Lehetetlen dönteni a két szépség között, annyira fantasztikusan áll rajtuk ez a flitteres, testszínű Hugo Boss-estélyi!

Vannak olyan darabok, melyek minden korosztálynak jól állnak: ilyen ez a Versace-ruha is, melyet a 21 éves Selena Gomez és a 45. életévét is betöltött Celine Dion választotta. S bár meg kell mondanunk, hogy Céline-nek gyönyörű lábai vannak, Sel jobban mutatott az estélyiben.

A két celebritynek, Kim Kardashiannek és Carmen Electrának igencsak hasonló ízlése van: mindketten ugyanazt a Saint Laurent Paris-estélyit válaszották. A mély dekoltázzsal rendelkező, flitteres ujjú darab ez esetben jobban mutat a kevésbé idomos Carmenen – a kevesebb néha több!

Kristin Cavallari egy partira, míg a 90210 színésznője, AnnaLynne McCord egy premieren viselte ezt a tapadós, kivágott Donna Mizani-tervezte buliruhát. Bár mindkettejüknek remekül áll, AnnaLynne klasszikus cipőválasztása jobban illik egy sokat mutató darab mellé.

Az ex-Victoria’s Secret-angyal, Rosie Huntington-Whiteley és az aranytorkú Jennifer Hudson is rajong ezért a Balmain márkájú ruháért, ami különleges szabása és a geometrikus minták miatt igencsak rizikós választás. Sajnos ez a ruha most a szőke topmodell alakján mutat jobban, hiába próbálta menteni Jen egy vastag derékövvel a megjelenését.

Testvéri rivalizálás? Szó sincs róla! A testvérek divatmárkájuk, a Kardashian Kollection egyik kezes-lábasába bújtak bele, s mindketten ragyogóan néztek ki! Ha mégis döntenünk kellene, Kourtney-t kiáltanánk ki győztesnek, hiszen a dekoltázs már fél siker!

A divattervezőnő Victoria Beckham manapság már csak a saját kreációban hajlandó megjelenni, s ez most sem volt másként, ám lefogadjuk, hogy nem gondolt Chrisitna Aguilerára, mikor ezt a ruhát tervezte. A gyönyörű fekete estélyi valóban jobban áll Beckhamnének, aki kismellű nők részére álmodta meg ezt a ruhát.

Szinte hihetetlen, de Miley Cyrus és Nicole Ritchie ugyanazt a ruhát viselik! A Marc Jacobs-tervezte aranyestélyi a botrányhősnőnek borzalmasan áll, míg Nicole csak úgy ragyog benne – mindenféle túlzás és cicoma nélkül. Mi a turbán nélküli, konszolidáltabb változatra voksolunk, és ti?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek