Starity

A Golden Globe történelmének legszebb ruhái

2014. január 12. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Golden Globe-díj-átadó gála nemcsak az ünnepelt díjazottakról szól, hanem a vörös szőnyeg sztárjairól; a legfenségesebb ruhát viselőkről is. Idén egy csokorba szedtük a legbámulatosabb szetteket – természetesen a teljesség igénye nélkül.

hirdetés
A Golden Globe történelmének legszebb ruhái

Angelina Jolie Atelier Versace-ruhában, 2011

Ki felejthetné el a gyönyörű Angelina Jolie-t és gyönyörű ruháját? A zöld szépségből csak egy darab készült a világon – Donatella Versace keze nyomát dicséri – s minden egyes Swarovski-kristály kézzel lett rávarrva a ruhára.

Reese Witherspoon Nina Ricci-ruhában, 2007

Talán hossza miatt nem a legelegánsabb, de kétségtelenül a legcsinosabb díját vihette haza Dr. Szöszi, akinek ez volt az első vörös szőnyeges megjelenése válása után (exférje Ryan Philippe). A fénylő sárga ruhát Nina Ricci neve jegyzi.

Jennifer Aniston Valentino-estélyiben, 2010

Jen biztosra ment a fekete színt illetően, ám az aszimmetrikus szabásvonalat még mindig kevesen merik bevállalni díjátadókon, hiszen nagyon mellé lehet lőni velük. Ez a Valentino-estélyi azonban telitalálat volt a színésznőnek.

Beyoncé Elie Saab-ruhában, 2009

A gyönyörű énekesnő ennél tökéletesebb nem is lehetne! Csak úgy sugárzik a boldogságtól, s a bombasztikus alakját is megcsodálhatjuk ebben az Elie Saab-darabban, melyhez Lorraine Schwartz ékszerkészítő gyémántnyakláncát viselte.

Jennifer Lopez Marchesa-ruhában, 2009

Mégis, sokak szerint hatalmas konkurenciája volt Beyoncénak ugyanabban az évben. Jennifer Lopez ugyanis mindent megtett, hogy magára hívja a figyelmet: igazi sellőként nézett ki ebben az aranyruhában, mely bár elöl-hátul kivágott volt, tökéletesen illeszkedett a testére, s cseppet sem volt kihívó.

Charlize Theron Christian Dior-ruhában, 2004

Ez a fakósárga színű selyemruha maga az álom – pláne egy olyan szépségen, mint a dél-afrikai Charlize, akinek minden bizonnyal ez volt a legütősebb Golden Globe-os ruhája.

Kate Hudson Atelier Versace-ruhában, 2002

Csak egy dolog ragyoghatott fényesebben a Kate Hudson megawattos mosolyánál és aranyló fürtjeinél a 2002-es díjátadó gálán: a ruhája! A személyesen neki varrt ruhát is Donatella Versace álmodta meg.

Scarlett Johansson Valentino-estélyiben, 2006

A ruha, amit soha nem felejtünk el! A bombasztikus idomairól is híres porcelánszépég rátett még egy lapáttal, és egy vörös Valentino-estélyiben hódította meg a férfi szíveket. Azóta sem volt még egy ilyen csinos és elsöprő vörös szőnyeges ruhája a színésznőnek.

Kate Beckinsale Christian Dior-ruhában, 2006

A hasonlóság valószínűleg nektek is fel fog tűnni: ez a Dior-ruha ugyanabból a kollekcióból való, mint amelyiket 2004-ben viselte Charlize Theron! A fehér szín keveseknek áll jól, ám Kate napsütötte bőréhez istenien megy a szín.

Olivia Wilde Marchesa-ruhában, 2011

S végül az örök favorit! A gyönyörű Olivia még káprázatosabban mutat ebben az igazi, hercegnőknek való fekete tüllruhában (telis-tele Swarovski-kristályokkal), melyért mindenki irigyelte őt. Az arany Christian Louboutin-platformmagassarkú csak a hab volt a tortán – igaz, nem látszott ki a ruha alól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek