Starity

A tíz legjobb pillanat a Golden Globe-ról

2014. január 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, hogyan is zajlott le a 71. Arany Glóbusz díjátadó, amelyre ma hajnalban került sor!

hirdetés
A tíz legjobb pillanat a Golden Globe-ról

A 71. alkalommal megrendezett Golden Globe-gála során a legnagyobb hollywoodi nevek jelentek meg a Beverly Hilton Hotelben. Az Amerikai botrány és a 12 év rabszolgaság nyerték a legjobb filmek díjait, a Breaking Badet pedig a legjobb drámasorozatnak kiáltották ki.

Természetesen nem csak a ruhákkal sokkoltak minket a sztárok – lássuk az est fénypontjait!

Vicces tények

Mivel a bevonulás alatt nem igazán van miről beszélgetni, maximum csodálni tudjuk az álomszép ruhakölteményeket, amelyeket akkor sem tudnánk kifizetni, ha az egész életünkben kapott fizetésünket rájuk áldoznánk, az E! úgy döntött, közöl néhány vicces tényt a nézőkkel.

Sajnos amit a csatorna poénnak gondol, számunkra szomorú – mi oly mulattató abban, hogy Michael J. Foxot Parkinson-kórral diagnosztizálták harmincéves korában?

A legjobb photobomb

Jennifer Lawrence a díjátadók egyik legbájosabb személyisége, amellett, hogy kínos viselkedésével jókedvre deríti a nézőket, idén Taylor Swift háta mögött settenkedett, mint egy ijesztő teremtmény.

Tűzoltók segítettek megállítani az apokalipszist

Igazi világméretű katasztrófát jelent a díjátadók során, ha valami balul sül el. Idén nem bővelkedett technikai bakikban a gála, de a kezdés előtt nem sokkal szivárgás tört ki, és elázott a vörös szőnyeg. A segítőkész tűzoltók viszont seperc alatt kiszivattyúzták a vizes szőnyeget.

Díváskodás a köbön

Julia Louis-Dreyfus igazi királynőként érezte magát, miközben e-cigarettát szívott Reese Witherspoon társaságában. Doktor Szöszi leginkább egy aranyos tiniként viselkedett, aki majd' kiugrott a bőréből, ám mikor közös képet szeretett volna készíteni Juliával, ő egyszerűen elutasította, ezzel összetörve Reese szívét.

A legfurább köszönőbeszéd díja pedig...

Jacqueline Bissetté! Legjobb női mellékszereplőnek kiáltották ki a Dancing on the Edge-ért, ám köszönőbeszéde sokakat gondolkodásra késztetett, nem mélysége, hanem érthetetlensége miatt.

„Szeretném megköszönni azoknak, akik örömmel ajándékoztak meg, olyan sok ilyen ember van! Azoknak pedig, akik lesz-rtak, azt mondom, amit az anyám, mit is mondott? Azt mondta: ‘Menj a pokolba, és ne gyere vissza.’ Habár, habár, habár én nem az anyám vagyok.”

Mi van?

Pocakos sztárok lepték el a vörös szőnyeget

Olivia Wilde, Kerry Washington, Chris Hemsworth felesége, Elsa Pataky és Drew Barrymore is várandós, mindannyian óriási pocakkal léptek a vörös szőnyegre, és ámulatba ejtették a nézőket. Kerry egyébként most ismerte be hivatalosan, hogy gyermeket vár.

Emma Thompsonnak megártott a Martini

Emma Thompson adta át a legjobb eredeti forgatókönyvért járó díjat, hogy átvegye a borítékot, elhajította méregdrága Christian Louboutin-cipellőit és átadta a martinis poharát. Mint egy igazi díva!

Jared Leto „lókontya” ellopta a show-t

A színész-énekes, aki megnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat a Mielőtt meghaltamban nyújtott alakításáért, új hajstílussal ejtette rabul a közönséget. Ki tudja, talán ez lesz a következő trend az ombre után?

Aaron Paul védjegyével káromkodott

A Breaking Bad nyerte a legjobb drámasorozatnak járó díjat, a széria készítője pedig néhány szó után átadta a terepet Aaron Paulnak, akit jelöltek a Legjobb mellékszereplő kategóriában.

Sajnos díjjal nem tért haza, de köszönőbeszédében a sorozatban számtalan alkalommal használt „Yeah, Bitch!”-csel derítette jókedvre a népet, amin kollégái is jót kacagtak a háttérben.

Tina Fey és Amy Poehler viccei

Tina: Matthew McConaughey elképesztő munkát vitt véghez: a Mielőtt meghaltam-beli szerepéért húsz kilótól szabadult meg. A színésznők számára ezt jelenti filmekben szerepelni.”

Amy: Matt Damon is itt van a Behind the Candelabra miatt. Matt, bármely másik estén, bármely másik teremben nagy dolog lenne, hogy itt vagy. De ma este, és ezt ne vedd rossz néven, tulajdonképpen egy kukásember vagy.”

Amy: „Mielőtt Golden Globe-jelölésre tett volna szert a Phillips kapitány miatt, Barkhad Abdi limuzinsofőrként dolgozott Minnesotában. Annyira gyönyörű tanulság ez mindenkinek: feküdj le a sofőröddel, gyorsan, mielőtt még híres lesz!”

Tina: „És most, melegen, akárcsak egy szupermodell vaginája tenné, üdvözöljük Leonardo DiCapriót!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek