Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. január 14. 18:06   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley és Britney túl erotikusak, Katy Perry Kínába, a Tuti gimi egyik sztárja Hondurasba utazott, míg Harry Styles új tetkót varratott. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Miley és Britney túl szexisek

Franciaországban nem vetítik le 22 óra előtt Miley Cyrus Wrecking Ball, valamint Britney Spears Work Bitch című videoklipjét, mondván, túl erotikusak ahhoz, hogy korai időpontban adásba kerülhessenek. Állítólag ezt a lépést Nagy-Britannia is fontolgatja.

*

Zuria Vega ismét főszerepet kap?

Az 1975-ös Más negro que la noche című mexikói film feldolgozást kap. Az új produkció egyik főszerepére pedig a Menekülés a szerelembe sztárja, Zuria Vega a legesélyesebb.

*

Hilary Duff új dala a Hurts

Hilary Duff a napokban a Twitteren osztotta meg egy dalának címét, amely közelgő nagylemezén fog megjelenni. A szerzemény címe a Hurts lesz, amely a 8. felvett dal az új albumon. Korábban egyébként az énekesnő egy másik dal címét is megosztotta rajongóival: az lesz a Breathing Room.

*

Jana Kramer Hondurasban van

A Tuti gimi gyönyörű sztárja, Jana Kramer a napokban Hondurasba utazott. A fertőzések elkerülése miatt az utazás előtt be is oltatta magát, amelyről egy aranyos fotót fel is töltött a Facebookra. Egy másik fotón az egyik kis rajongójával pózol és ezt írta hozzá: „Én és Angela barátnőm”.

*

Ke$ha anyja rehabra ment

Pebe Sebert árulta el a People-nek, hogy ugyanabban a központba csekkol be, mint lánya, Ke$ha, mondván poszttraumás stressz-szindrómában szenved.

Ke$ha január harmadikán jelentkezett be a rehabilitációs központba, mivel étkezési zavarokkal küszködik.

*

Katy Perry Kínában nyaralt

Az énekesnő a sok munka után megérdemli az édes pihenést. Az Instagramon két fotót is megosztott, és az egyiken éppen a Nagy Fal kellős közepén akrobatatehetségét gyakorolja. A másik fotón egy hatalmas rovarcsípést örökítettek meg a homlokán.


*

Harry Styles új tetkót varratott

A One Direction énekesét egy golfklubban fotózták le Kaliforniában, a Twitterre feltöltött képen pedig jól látszik, hogy bal kezén egy új horgony kapott helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek