Starity

Jason Statham imádott a babakocsiból kiesni

2014. január 14. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Jason nem csak filmjeiben ennyire energikus, hiszen a színész elmondása szerint, már kiskorában is szerette az akciót, még akkor is, ha édesanyjára a frászt hozta rá.

hirdetés
Jason Statham imádott a babakocsiból kiesni

Jason, elmondása szerint már sokszor megjárta a babakocsi és a járda között található utat, hiszen gyermekkorában igencsak energikus lurkó volt, bár édesanyjára a frászt hozta rá mutatványaival, ő mégis élvezte, hogy zuhanhat a babakocsiból.

„Ez nem titok, energikus gyerek voltam. Mint minden gyermek én is sok fejfájást okoztam édesanyámnak, és nagyon élveztem, amikor kieshettem a babakocsiból, ezt sokszor azért tettem, hogy ráhozzam a frászt édesanyámra” – mesélte a Harcban élve sztárja.

Jason azt is elmondta, nem tehet arról, hogy ilyen rosszcsont volt, hiszen az adrenalin a génjeibe van kódolva. „Nem tehetek arról, hogy ilyen energiával teletöltött kisgyerek voltam, hiszen édesapám jó bokszoló volt és a bátyám pedig harcművész” – mesélte Jason.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek