Starity

A riccizés a legújabb celebtrend

2014. január 14. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence Dior-ruhájának rekreálása után az internet Christina Ricci „mutatványáért” őrült meg.

hirdetés
A riccizés a legújabb celebtrend

A twerk és baglyozás után itt a legújabb őrület! Christina Ricci mindössze 155 cm magas, a Live With Kelly And Michael című talkshow-ban pedig elmesélte, ennek bizony megvannak az előnyei: bármilyen apró vagy szűk helyre befér, még a hűtőjébe is!

Miután a Twitterre feltöltött egy képet, amelyen a hűtőjében látható, lavinaként indult el a riccizés, amely során az emberek szűk helyekre gyömöszölik be magukat.

A műsorvezető, Michael Strahan később megmutatta saját verzióját, amelyen egy dohányzóasztal alatt látható, természetesen Hulk-testalkatával nem olyan könnyű számára összepréselődni.

Kelly, lábait felemelve, egy íróasztal alá bújt, majd a képet megosztották hivatalos Twitter- és Instagram-fiókjaikon is.


Őket követték a rajongói próbálkozások, volt, aki hűtőbe, kukába bújt, de egy férfi ötvözte a lawrence-ezést, azaz Jennifer Lawrence „Dior-ruháját” kapta magára, és egy apró játékautót, mondván: „Ebbe még beleférek!” Természetesen az eredmények azonnali publikálásra kerültek.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek