Starity

Fényűző gálává növi ki magát az Arany Málna

2014. január 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arany Málna-díjak kiosztását eddig nem övezte látványos ünnepség, a szervezők azonban idén nagyban gondolkodnak.

hirdetés
Fényűző gálává növi ki magát az Arany Málna

Annak ellenére, hogy a legnagyobb neveket általában az Arany Málna-díj jelöltlistája szokta felvonultatni, maga a díjkiosztó egy 150 férőhelyes Santa Monica-i kis színházteremben is elfér.

Az idén 34. alkalommal átadásra kerülő díjakat a Golden Raspberry Award® Foundation szeretné méltóképpen megünnepelni, ezért egy független tömegfinanszírozó oldalhoz, az Indiegogóhoz fordult, és már el is kezdték a gyűjtést egy látványos show és televíziós közvetítés költségeinek fedezésére.

A szervezők 10 különböző értékű donációs csomagot állítottak össze a 34497 dollár összegyűjtéséhez. A legolcsóbb, 5 dolláros adománnyal név szerinti említést lehet vásárolni, a drágább, 500 dolláros adakozással már magára a műsorra is be lehet jutni, hiszen 2 garantált ülőhely jár érte, míg az 1000 dolláros adományért cserébe már a színpadra is feljuthat a nagylelkű adományozó, és felbonthat egyet a 10 boríték közül. A legdrágább, 10000 dolláros csomagot elsősorban cégek figyelmébe ajánlják, hiszen hivatalos szponzori címet ér a felajánlás, ezért cserébe pedig a szervezők bármire és bárkire ráragasztják az adakozó nevét vagy logóját, az összes PR-anyagukra, a színpadra, de akár a vécét is hajlandók kiplakátolni vele, ha éppen arra támadna valakinek igénye.

A kampányt a mai napon, rögtön a hivatalos jelöltlista kihirdetése után kezdték meg, és egészen márciusig bárki kiveheti részét, pénztárcája és ambíciói függvényében.

Az idei jelöltlistán egyébként olyan rutinos Arany Málna-díjazottak is szerepelnek, mint Halle Berry és Sylvester Stallone, de szép számmal akadnak első Málnások is, mint Johnny Depp, Selena Gomez vagy a Dianáért és a Movie 43-ért jelölt Naomi Watts.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek