Starity

Lady Gaga zenéje nincs többé kitiltva Kínából

2014. január 17. 13:01   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga hivatalos Twitter-profilján csiripelt az örömhírről, miszerint a Kínában élők szabadon vásárolhatják az énekesnő legújabb, ARTPOP című albumát a boltokban.

hirdetés
Lady Gaga zenéje nincs többé kitiltva Kínából

Lady Gaga és csapata még 2011-ben lett kitiltva az országból, mikor az énekesnő Born This Way nagylemezét publikálta. A kormány szerint országuknak nincs szüksége egy ilyen provokatív és botrányos szöveggel rendelkező albumra. Lady Gaga mellett még Katy Perry és Beyoncé is a tiltólistán landolt anno.

A napokban azonban a kínai kormány engedélyezte az ARTPOP megjelentetését, így az ott lakók most már bátran kereshetik a boltok polcain az új korongot. Erről maga az énekesnő csiripelt hivatalos Twitter-oldalán:

„Annyira izgatott vagyok!!!! A kínai kormány engedélyezte, hogy az ARTPOP mind a tizenöt dallal megjelenhessen! A következő az lesz, remélem, hogy jöhetek fellépni!” – írta az énekesnő.

Az ARTPOP-ból jelenleg több mint 2 millió eladott példányt számolnak világszerte, ami egyesek szerint jelentősen tovább fog nőni, miután egy több mint 1 milliárdos népességel bíró országban kiadták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek