Starity

Kínos évkönyvfotójával hozták zavarba Chris Pine-t

2014. január 17. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen DeGeneres próbálta zavarba hozni a Star Trek sztárját azzal, hogy bemutatta a nézőknek Chris egy elveszettnek hitt évkönyvfotóját.

hirdetés
Kínos évkönyvfotójával hozták zavarba Chris Pine-t

Laza és sármos CIA-ügynököt alakít a tegnap óta hazánkban is megtekinthető Jack Ryan: Árnyékügynökben, de a valóságban  Chris Pine korántsem olyan magabiztos, mint a filmben, sőt.

Csütörtökön Ellen DeGeneres műsorában járt, ahol egy kínos gimnáziumi évkönyvfotó került elő a színészről – amint meglátta, felállni készült a fotelből, és közölte: „Oké, majd találkozunk...” De amint a közönség nevetésben tört ki, Chris sem tudta visszafogni magát, elpirult, majd kérlelte Ellent, hogy vegye le.

„Beszélgessünk erről a fotóról!” – javasolta a műsorvezető, de Chris csak habogva-dadogva hezitált: „Ember... én.. nem is tudom.. ez.. a... izé.. aa.. öhm.. a mullet frizuráról vagy a kis állatszőrről az államon?”

A beszélgetés során egyébként arra is fény derült, hogy a színész megsérült a Jack Ryan forgatásán: eltörte az egyik ujját. „Nagyon veszélyes volt – szeretem hangoztatni, annyira keménynek érzem magam” – fűzte hozzá viccelődve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek