Starity

Így énekel Chris Pine — videó

2014. január 18. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész, akit nemsokára musicalben láthatunk, zongorakísérettel Frank Sinatrát énekelt Jimmy Kimmel talkshow-jában.

hirdetés
Így énekel Chris Pine — videó

A Jack Ryan: Árnyékügynök sztárja elénekelt néhány sort a Fly Me to the Moon című Frank Sinatra-dalból Jimmy Kimmel élő show-jában csütörtök este.

Jimmy felvetette, hogy Meryl Streep szerint, aki együtt játszik Chrisszel az Into the Woods című musicalben, 33 éves hősünknek kiemelkedő hangja van. A színész persze pirulni kezdett, és többször is visszakérdezett; Streep tényleg ezt mondta?

„Zuhanyénekes vagyok, annyi biztos. De mondok valamit: nehogy azt hidd, hogy jól énekelsz a zuhany alatt, ez egy böszme, naaagy hazugság, mindössze a fürdőszoba akusztikája lenyűgöző.”

Chris nem csak a közönséget nyűgözte le előadásával, Jimmy így kommentálta rögtönzött előadását: „Wow, rögvest szerelmes leszek!”

Streep a boszorkát, míg Pine Hamupipőke hercegét alakítja a Rob Marshall rendezésével készülő Broadway-musical adaptációjában, amely karácsonykor kerül a mozikba Johnny Depp, Anna Kendrick és Emily Blunt főszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek