Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. január 18. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessie James várandósan állt modellt, randin kapták le Kendall Jennert és Stylest, Shakira pedig megosztotta legújabb albumának megjelenési dátumát. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Jessie James terhesen is szexi

Jessie James és férje, Eric Decker az amerikai GQ magazinnak álltak modellt. A várandós countryénekesnőről és szerelméről egy meglehetősen merész fotósorozat készült, a két fiatal ugyanis lenge öltözetben, néha pedig pikáns pózban látható a fotókon.

*

Alex O’Loughlinnak a Hawaii Five-0 az élete

A Hawaii Five-0 sztárja, Alex O’Loughlin nemrég egy interjúban fejezte ki, hogy mennyire szereti a sorozatát:

„Nézd, én szeretem ezt a műsort. Ez a műsor az én munkám. Ez az én show-m. Szeretek a sorozatban dolgozni. Már a kezdetektől fogva itt vagyok, és a végéig szeretnék itt lenni. Ez az életem, és ez minden, amim van. Nincs időm arra, hogy forgassak egy másik filmben is”.

*

Rachel Reinert Afrikába utazott

A Gloriana bájos énekesnője, Rachel Reinert a minap Sierra Leonéban készített néhány fotót afrikai gyerekekkel, a sztár ugyanis itt tölti jól megérdemelt szabadságát.

*

Márciusban jön Shakira új albuma

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon jelentette be Shakira legújabb albumának megjelenési dátumát. A lemez március 15-én kerül az amerikai lemezboltok polcaira, és helyet kap rajta természetesen a Rihannával közösen készített Can’t Remember Forget To You című dal is, amely 24 óra alatt lett listavezető az iTuneson.

*

Hilary Duff ismét sorozatban?

Hilary Duff lehet az egyik főszereplője a Younger című, vadonatúj komédiasorozatnak, amelyben egy Kelsey nevű fiatal nőt alakíthat. Azt azonban még nem tudni, hogy mikor kezdődnek a munkálatok, így a premier dátuma is ismeretlen.

*

Natalia Oreiro a Sedal reklámjában

A Sedal kozmetikai cég jelenlegi arca, Natalia Oreiro új reklámfilmet forgatott a termékekhez, amelyek a legkeresettebb samponok szerte Mexikóban.

*

Együtt bulizott Kendall Jenner és Harry Styles

A párost egy Eagles-koncerten kapták lencsevégre Los Angelesben – a képek alapján nagyon élvezték a fellépést, illetve egymás társaságát. A fotókat szemfüles rajongóknak köszönhetjük, akik most először kapták le őket együtt úgy, hogy nem kocsiban ülnek. A párost egyébként máris „Hendall”-ként emlegetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek