Starity

Naomi és Jimmy Uso összeházasodtak

2014. január 18. 17:05   |   Szerző: SweetyAngel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWE két szupersztárja, Naomi Knight és Jimmy Uso tegnap hivatalosan is összekötötték az életüket.

hirdetés
Naomi és Jimmy Uso összeházasodtak

A WWE valóságshow-jában, a Total Divasban láthatták a rajongók, hogy Trinity (Naomi) és Jon (Jimmy) kapcsolata fölött viharfelhők képződtek, amiért a lány nem igazán akarta a kapcsolatukat új szintre emelni, mondván, mi értelme lenne egy papír végett esküvőt tartani? A rajongók legnagyobb örömére azonban a pár 2014. január 17-én Hawaiin megtartotta az esküvőjét a család, barátok és néhány WWE-s munkatárs társaságában.

„Hivatalos... MRS. FATU!” – lelkendezett a díva a Twitteren. Nem kellett sokat várni Jon tweetjeire sem, hisz a boldog férj is örömmel osztotta meg a rajongókkal, hogy túl vannak az esküvőn. „A legboldogabb férfivé tettél a világon, szeretlek! Sokáig vártam erre a napra! Végre a feleségem lett. Látni, ahogy odasétált az oltárhoz csodálatos pillanat volt. Szavakba sem tudom önteni!”

A WWE.com-on is megjelent egy cikk a két pankrátor esküvőjéről, s azt is közölték, hogy a márciusban visszatérő Total Divas második évadában megnézhetjük, hogyan is zajlott le az ceremónia. Egyébként nem ez lesz az első esküvő a műsorban, egy másik díva, Nattie (Natalya) és TJ (Tyson Kidd) esküvőjébe betekintést nyerhettünk.

Sok boldogságot kívánunk a boldog házaspárnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek