Starity

Kosárlabda-rajongó celebek

2014. január 26. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a sztárok épp nem forgatnak vagy turnéznak, néhányan szeretnek kijárni kosárlabda meccsekre, ahol nyugodtan kiereszthetik a fáradt gőzt, miközben kedvenc csapatuknak szurkolnak. Cikkünkben bemutatunk nektek pár kosárlabda-rajongó sztárt, akik szívesen töltik szabadidejüket a pálya szélén.

hirdetés
Kosárlabda-rajongó celebek

Selena Gomez

A fiatalok kedvence, Selena Gomez is rajong a híres sportért és amikor csak teheti kimegy egy-egy Lakers meccsre. Sőt, barátait is viszi magával, régebben pedig még Justin Biebert is magával rángatta egy-egy alkalommal.

Liam Payne és Niall Horan

Mint az igazi pasik, ők is oda vannak a sportokért, így ha idejük engedi kilátogatnak pár meccsre. Liam például legutóbb barátnőjével, Sophiával járt egy brooklyni kosárlabda meccsen, ahol a Nets és az Atlanta Hawks játszott.

Rihanna

Rihanna is előszeretettel jár kosármeccsekre. Még anno Chris Brownnal is volt egy-két mérkőzésen, ám azóta inkább barátnőivel jár, vagy néha-néha Justin Bieberrel.

Cara Delevingne

Cara nagyon sűrűn látogat ki kosárlabda meccsekre, például nemrég Ellie Goulding társaságában élvezte a játékot, de érkezett már olyan sztárok kíséretében is, mint Rihanna vagy  Michelle Rodriguez, utóbbival pedig intimebb kapcsolatba is keveredett a többi néző szeme láttára.

Beyonce és Jay Z

A párosnál szinte már hagyománynak számítanak a Lakers-meccsek és mondhatni már törzsvendégnek számítanak.

Zac Efron

A High School Musicalban a gimi kosárlabda-sztárját alakította és a valóságban is imád kosarazni, így nem meglepő, hogy gyakran látogat ki a meccsekre is. Illetve amikor együtt voltak, Vanessa Hudgens is gyakran vele tartott, hiszen ő is imádja a kosárlabdát.

Shay Mitchell, Troian Bellisario és Ryan Silverstein

Shay általában kolléganőjével és egyben barátnőjével, Troiannal, vagy barátjával, Ryannel szokott ellátogatni a Lakers-meccsekre, amikor sűrű napirendje engedi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek