Starity

Klippremier: Namie Amuro - Tsuki

2014. január 19. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop-királynő, Namie Amuro legújabb videoklipje pár nappal ezelőtt jelent meg rajongói nagy örömére.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - Tsuki

Január 15-én töltötték fel az internetre Namie Amuro legújabb videoklipjét, amit a Tsuki (ツキ; Hold) című dalához forgatott. A 36 éves énekesnő új dala a január 29-én megjelenő, 39. kislemezén, a TSUKI-n kapott helyet a Neonlight Lipstick és a Ballerina nóták mellett. Érdekesség, hogy több mint hét év után ez az első kislemeze az énekesnőnek, melynek japán címe van.

A klipet Izlandon forgatták, és koncepciója az élet újraélesztése és helyreállítása. A kisfilmben Namie legelőször egy sivár, színtelen világban énekel, ahol mindent hó és jég borít, ám a klip végére teljesen elolvad a hó és előbújnak a növények, a virágok, s ezáltal egy sokkal barátságosabb környék tárul elénk.

A balladát egyébként felhasználják a Dakishimetai – Shinjitsu no Monogatari – című japán drámában (főszerepben Kitagawa Keiko és Nishikido Ryo), melyet február elsején kezdenek el vetíteni a japán mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek