Starity

Ruhamustra: Screen Actors Guild Awards 2014

2014. január 19. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 18-án került megrendezése a Screen Actors Guild Awards, ahol a hírességek ezúttal is elkápráztattak bennünket gyönyörű ruhakölteményeikben. Nézzük most a legszebbeket!

hirdetés
Ruhamustra: Screen Actors Guild Awards 2014

Amy Adams

Habár a színésznő nem kapott helyet az idei jelöltek listáján, megjelenésével mégis képviselte az Amerikai botrány szereplőgárdáját. Amy egy gyönörű Antonio Berardi-ruhában tündököl, hozzá pedig Jimmy Choo-cipőket és Cartier-ékszereket választott.

Sarah Hyland

A Modern család sztárja egy Pamella Roland-ruhában lépett a vörös szőnyegre, a hozzá illő cipőit pedig Jimmy Choo álmodta meg. Lorraine Schwartz ékszereivel tökéletes összhangot hozott létre megjelenésének.

Cate Blanchett

A gyönyörű színésznő az est egyik nyertese volt, hiszen a Blue Jasmine-ben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női főszereplőnek járó díjat. Emellett megjelenésével is felhívta magára a figyelmet, Givenchy-költeménye mellé Chopard-ékszereket választott.

Natalie Dormer

A Trónok harca sztárjának tegnap láthattuk először sokkoló új haját, melyet Az éhezők viadala harmadik részéhez, A kiválasztotthoz vágatott. A félig kopasz feje ugyan sokak figyelmét elterelte ruhájáról, azonban mi nem mehetünk el mellette: ebben a Marios Schwab-költeményben csodásan mutatott!

Jennifer Lawrence

A gyönyörű színésznő megnyerte az idei Golden Globe-on a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat az Amerikai botrányban nyújtott alakításáért, ám tegnap este ezúttal kicsúszott a díj a kezéből. Ennek ellenére ragyogott a vörös szőnyegen – a szó szoros értelmében. Dior-ruhájához Brian Atwood-cipőket, Jimmy Choo-táskát és Jennifer Meyer-ékszereket párosított.

Sofia Vergara

Jennifer Lawrence mellett Sofia is csillogást hozott a vörös szőnyegre, Donna Karan Atelier-ruhája nem véletlenül bizonyult az est egyik legszebbjének.

Emilia Clarke

A Trónok harca sztárja egy gyönyörű Calvin Klein-költeményben jelent meg, hozzá pedig Roger Vivier-cipőket, Rauwolf-táskát és Pomellato-ékszereket választott. Megjelenése szinte hibátlan!

Elisabeth Rohm

Az Amerikai botrányban feltűnt Elisabeth egy egyszerű Marchesa-ruhát választott az estéhez, megjelenését pedig Martin Katz-ékszerekkel tette teljessé. Az összhatás gyönyörű!

Lupita Nyong'o

A 12 év rabszolgaság sztárja amellett, hogy a legjobb női főszereplőnek járó díjat zsebelte be, az est egyik legjobban öltözött hírességének is választották. Türkizkék Gucci-ruhájában és Christian Louboutin-cipőiben csak úgy ragyogott!

Claire Danes

A Homeland: A belső ellenség című sorozat sztárja Vionnet ruhát választott az estére, melyhez Jimmy Choo- és Forevermark Diamonds-ékszereket választott.

Lena Headey

A gyönyörű színésznő ebben a gyönyörű Jenny Packham-ruhában lépett a vörös szőnyegre, mellyel egyfajta tavaszias hangulatot varázsolt a díjátadóra. Gyönyörűen festett!

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja talán még mindig esküvőámulatban van: egy elképesztő sellőestélyit választott Vera Wangtól, amelyhez egy metálcsillogású Ferragamo-retikült, Lorraine Schwartz-fülbevalókat és -karkötőt, valamint Jimmy Choo ‘Raven’ platformját társította.

Jennifer Garner

Csupa bájjal vonult végig a vörös szőnyegen a Mielőtt meghaltam sztárja, aki egy sikkes, kézi szabású Max Mara-estélyiben, Ferragamo-táskával és David Webb-ékszerekkel jelent meg a gálán.

Katrina Bowden

A 30 Rock sztárja egy fekete Badgley Mischka-estélyiben jelent meg, amely a 2014-es elő-őszi kollekcióból származik. Habár a ruha nagyon hasonlít arra az Alexander McQueen-dresszre, amit Salma Hayek viselt a tavalyi Oscar-gálán, Katrina csodásan festett!

Anna Gunn

A Breaking Bad sztárja egy éjkék Monique Lhullier-estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen, amelyhez a Neuwirthtől választott ékszereket, Edie Parkertől pedig retikült, amelyen a Breaking Bad logója díszeleg! Igazán frappáns!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek