Starity

Hírességek stílusevolúciója — Ashley Benson

2014. január 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden ember, az idő múlásával a hírességek is változnak, mely remekül meglátszik az öltözködési stílusukon is. A következő cikkben a Pretty Little Liars által ismertté vált Ashley Benson stílusát elemezzük ki.

hirdetés
Hírességek stílusevolúciója — Ashley Benson

Habár Ashley Benson 2010-ben vált világhírűvé a Pretty Little Liars által, már előtte is látható volt főszerepekben, filmekben és sorozatokban egyaránt. Karrierje tinédzserkorában kezdett beindulni, de húszas éveinek elejére pislákoló csillagból világsztárrá nőtte ki magát.

Mint minden ember és híresség, Ashley is változik az évek során, mely az öltözködési stílusán is meglátszik. Az alábbi cikkben 2005-ig visszamenőleg elemezzük ki a sorozatsztár stílusát.

2005 – 2006

2005 és 2006 között Ashley már állandó szereplője volt az NBC csatorna Ármány és Szenvedély című szappanoperájának, ugyanis ő játszotta Abigail 'Abby' Devearux-t, ezen kívül vendégszerepelt többek között a Narancsvidékben és a Zoey 101-ben.

Ennek köszönhetően nem is meglepő, hogy Ash számos eseményen vett részt. Ekkoriban stílusa olyan volt, mint bármelyik átlagos tinédzserlánynak, nem vitte túlzásba az öltözködést és a sminket, haját pedig rendszeresen kivasaltan hordta.

2007 – 2008

Karrierjének egyik csúcspontja kétségtelenül a 2007 és 2008 közötti időszak volt: miután a magáénak tudhatott két filmfőszerepet, sikerült kitörnie a szappanoperák világából. Megkapta a Hajrá csajok 4. részében Carson szerepét, valamint az igaz történet alapján készült Botrányos pomponlányok című filmben Brooke Tippit bőrében láthattuk. Ezen kívül feltűnt a Hotelszoba, letolt gatya című filmben Alice-ként, valamint egy-egy epizód alkalmából a Miami helyszínelők és az Odaát című sorozatokban is.

Ennyi siker elkönyvelése után méltóan változott az öltözködési stílusa: már kevésbé volt kislányos, mint pár éve, haját pedig elkezdte hullámosan hordani, viszont a sminkje többnyire ugyanolyan szolid maradt.

2009 – 2010

Az előző évi sikersorozat a következő esztendőkben sem ért véget. 2009-ben megkapta az Eastwicki boszorkák című sorozatban a Rebecca Romijn által megformált Roxie tinédzserlányának, Mia Torcolettinak szerepét. A sorozat sajnos csak 13 részt élt meg, viszont 2009 novemberében beválogatták a Pretty Little Liars című sorozatba, mely azóta is sikert sikerre halmoz, ezenkívül pedig főszerepet játszott a Christmas Cupid című filmben is.

Ashley a sorozatban a korábban bulimiával és önbizalomhiánnyal küzdő, manapság viszont divatdiktátor Hanna Marin karakterét formálja meg, így nem meglepő, hogy Ash egy kicsikét tanult is Hannától a divatról. Ekkortájt kezdett kiforrni felnőttesebb, nőiesebb stílusa.

2011 – 2012

Szerencsére a Pretty Little Liars nem jutott az Eastwick sorsára, így Ashley-t jelenleg is Hanna bőrében láthatjuk. 2011 és 2012 között már végleg feltornászta magát a sikeres sorozatsztárok közé. Ekkoriban kapta meg Brit szerepét a Spring Breakers – Csajok szabadon című filmben, mely megosztotta a közönséget.

A Spring Breakers hatására Ash kipróbált merészebb összeállításokat is, mely, bár nem mindig sikerült tökéletesre – az egyik legjobb példa erre a 2012-es Teen Choice Awardson viselt ruhája –, már egyáltalán nem emlékeztetett minket a pár évvel ezelőtti szappanopera-sztárra.

2013 – napjainkig

Napjainkban Ashley sokkal merészebben és kihívóbban öltözködik, mint eddig. A Spring Breakers premierjei végett számtalan eseményről mosolygott vissza ránk, hol visszafogottabb, hol merészebb, ugyanakkor nőies ruhákba bújva. A legnagyobb változás azonban kétségtelenül az, hogy 2013 elején a szinte már védjegyévé vált szőke hajtincseit barnára festette.

Nem sokkal később ismét szőke hajkoronával láthattuk, napjainkban viszont visszaváltott sötétbarnára. Rendezvényeken továbbra is kifinomult és elegáns, az egyszerű hétköznapokon viszont lezser és kényelmes ruhadarabokban láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek