Starity

Sztárok, akik a vegetáriánus élet mellett döntöttek

2014. január 19. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk nektek azokat a sztárokat, akik nemet mondtak a húsra.

hirdetés
Sztárok, akik a vegetáriánus élet mellett döntöttek

Mindenki tudja, hogy a vegetáriánus élet sokkal egészségesebb, mint az átlagos táplálkozás, hiszen a gyors ételek nagyban szennyezik szervezetünket. Ám mint mindennek, ennek az életmódnak is megvannak az árnyoldalai, de a sztárvilágban vannak olyan celebek, akiket ez nem érdekel és vegaként élik életüket.

Ariana Grande

A sokak által Cat Valentine-ként ismert fiatal szépség is nemet mondott a húsok csábítására. Bár még csak másfél éve él eszerint az életmód szerint, nagyon tetszik neki a vegetáriánusság, így például szívesen eszik legjobb barátjával szójababot.

Lea Michele

A Glee énekesnője is vegetáriánus, bár ezt nem sokan tudják. Arianával ellentétben ő már nagyon régóta tengeti vegaként a napjait.

Debby Ryan

A Jessie sztárja is vegetáriánus, hiszen ő sem eszik húst, viszont jelenleg egy különleges diétán van, melynek a neve pescetarianizmus. Az illető, aki ezt a fajta étrendet követi, nem táplálkozhat mással, csak a tenger gyümölcseivel.

Laura Marano

A Disney-sztár is vegetáriánus és nemrég a The Humane Society's Meatless Monday kampányához is csatlakozott, ami arra bátorítja az embereket, hogy minden héten tartsanak egy húsmentes napot.

Nina Dobrev

Mindenki kedvenc vámpírlánya már nagyon régóta gyarapítja a vegetáriánusok csoportját. Az évek alatt pedig több kampányban is szerepelt már, ami az egészséges étkezésre hívja fel az emberek figyelmét.

Dianna Agron

A Glee-sztár, kolléganőihez hasonlóan lemondott az élet habzsolásáról és inkább az egészséges életmódot választotta, így hát az ő menüjében sem szerepel a hús, inkább részesíti előnyben a gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó étkeket.

Carrie Underwood

A country-énekesnő sem eszik húst, csupán zöldségeket, halat és gyümölcsöket. Sőt a 2013-as évben még egy kampányban is szerepelt, amelyben arra bátorította az embereket, hogy ne egyenek pulykát Hálaadáskor.

Beyoncé

Queen B is áttért 22 napra a vega étrendre, mivel tökéletesíteni szeretné testét és a legjobb módszernek a vegetáriánus diéta bizonyult. Bár lehet, hogy annyira megtetszik neki az életmód, hogy továbbra is folytatja majd a hús nélküli táplálkozást.

Daniella Monet

Nem Ariana az egyetlen Nickeloden-sztár, aki megtagadja a húst. Kolléganője, Daniella is vegetáriánus életet folytat és ő is részt vett már rengeteg ezzel kapcsolatos kampányban.

Leona Lewis

Az X-Factor-győztes énekesnő már régóta vegetáriánusként tengeti napjait, a tavalyi évben pedig egy kampányban is részt vett, ami felhívta a figyelmet az állatok védelmére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek