Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. január 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok ezen a héten sem voltak restek kiposztolni élményeiket vagy akár kínos és büszkélkedő fotóikat.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Alessandra Ambrosio

A modell a minap osztott meg egy fotót, amint éppen egy edzés közepette látható, bár a mozdulatokat sajnos nem láthattuk. A háttérben óriási súlyzók találhatók, ezért az sem kizárható, hogy kicsit erősítene testén. Egyedül bizarr, rongyos „gumilába” hozza ránk a frászt!

Kathy Griffin

Kathy talán felszedett pár kilót? Vagy egy gyermekméretű nadrágba szeretné bepasszírozni magát, vagy nagyon kicsi felnőttméretet választott, hiszen kifogástalan alakja van. De persze a sejtésünk sem kizárható: bizony újév után fölszaladnak a pluszkilók!

Rob Dyrdek

A színész, úgy fest, farsangot tart, barátjával női ruhákba bújtak. Mindössze ennyit fűzött hozzá: „Hoppá, ezek nem mi vagyunk!”

Jessica Simpson

Oka van, hogy mostanában ilyen visszahúzódó a színésznő: csak egy kis időt szeretne tölteni a családjával. Bár visszavonult, nem feledkezett meg rajongóiról – kiposztolt nekik egy képet, amin imádnivaló kislányával pózol.

Rihanna

Az énekesnő nemrég Brazíliában járt, de az okostelefonját nem hagyta otthon. Még az erdőben is készített magáról egy selfie-t – ezzel a képpel inkább egy dzsungellányra hajaz, mint egy híres énekesnőre.

Justin Bieber

Az énekes fotója pillanatok alatt elárasztotta az internetet. Az énekes egy jókora iránytűt varratott a karjára, és nem kellett kétszer szólni neki, hogy kirakja a nagyközönség elé.

Kylie & Kendall Jenner

Szerda este Kylie és Kendall Jenner meglátogatták a Chelsea Lately show-t, az épületben pedig összefutottak egy alacsony termetű rajongójukkal.

Aubrey O'day

Aubrey egy merész fotót posztolt ki magáról és formás popsijáról az Instagramra. Ezt üzente mellé: „Legyen a béke szexi.” Talán még szexibb lehetne, ha nem a vécékagyló előtt pózolna..

James Franco

A Photoshop mesterei belevágták Jamest és Seth Rogent a King Kong egyik híres jelenetébe. Erre ő rögtön rá is talált, és egy vicces kijelentés mellett megosztotta a nagyközönséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek