Starity

Megvált hosszú fürtjeitől Csobot Adél

2014. január 22. 15:03   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-es X-faktor 3. helyezettje úgy tűnik máris követi a nagy világsztárokat, hiszen Miley Cyrus-hoz hasonlóan ő is levágatta haját.

hirdetés
Megvált hosszú fürtjeitől Csobot Adél
Fotó: Végh István

A fiatal, ám annál tehetségesebb magyar énekesnő, Csobot Adél már nagyon régóta fontolgatta, hogy megválik, hosszú újonnan vörös fürtjeitől. Fodrásza és édesanyja is ellenezte egy ideig, de végül eljött az a nap is, mikor beült a fodrászszékbe és engedte, hogy megfosszák egykori gyönyörű vörösre festett hajának nagy részétől.

„Régi vágyam volt, hogy rövidre vágassam a hajam. Anyukám és a legjobb barátnőm is, aki a fod­rászom, kissé féltek az egésztől: utóbbi kérlelt, aludjak rá még egyet, de amikor elkészült a fri­zu­rám, neki is megtetszett. Ez most tényleg egészen rövid, ami azért érdekes, mert korábban mindig 'hosszú hajas' lánynak gondoltam magam – ecsetelte döntését az ifjú tehetség.

Persze az emberekben ilyenkor felmerül az is, hogy Adél csak marketingfogás miatt váltott-e erre a frizurára, hiszen mára már egyre több híresség vált meg hosszú hajától. Értendő ez például Miley Cyrusra, Jennifer Lawrence-re, Rihannára vagy éppen Beyoncéra.

Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek