Starity

Justin Bieber vizelettel jelöli meg területét

2014. január 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai tinisztár, Justin Bieber mostanában botrányt botrányra halmoz, és ezúttal sem hazudtolta meg magát: vizeletével jelölte meg területét.

hirdetés
Justin Bieber vizelettel jelöli meg területét

Az énekesnek a múlt héten meggyűlt a baja a rendőrséggel, ugyanis kábítószert találtak otthonában. A hétvégén pihenésképpen a barátaival volt Coloradóban, ahol snowboardozott, erről pedig a Twitteren értesítette rajongóit.

Szemtanúk állítják, hogy az énekes éppen egy motoros kísérettel utazott, amikor kiszállva a járműből, a hóra lépve odavizelt egy „JB” feliratot, ami a monogramját jelöli. Az akció közben testőrei végig körbeállták. Tekintve, hogy graffitijével eddig is mindig nyomot hagyott maga után, több mint valószínű, hogy a festékszórót vizeletre cserélte.

Egyébként Justin családja is támogatja az ötletet, miszerint az énekesnek rehabra kellene mennie, a viselkedési zavarok és az állítólagos drogproblémák miatt. „Az emberek, akik törődnek Justinnal, és a legközelebb állnak hozzá, azt szeretnék, hogy fogadja el a segítséget” – nyilatkozta egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek