Starity

Kristen Stewart ismét könyvadaptációban szerepel

2014. január 24. 22:10   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart egy időre visszavonult az adaptációktól, most azonban újra visszatér, egy, Bellától teljesen eltérő szerepben.

hirdetés
Kristen Stewart ismét könyvadaptációban szerepel

Még egy hete sincs annak, hogy Kristen új filmje debütált a Sundance Filmfesztiválon, pár napja megerősítették, hogy szerepet kapott a Still Alice filmadaptációjában, méghozzá Julianne Moore oldalán. A film Lisa Genova azonos című könyvén alapszik, a történet egy főiskolai professzorról (Moore) szól, aki kezdetleges Alzheimer-kórral küzd.

Az ex-vámpírlány a filmben Julianne Moore fiatalabb lányát alakítja majd, és Kristen nagyon izgatott, hogy Julianne-nel forgathat, aki egyébként Robert Pattinson szeretőjét alakítja a Maps To The Stars című filmben.

„Épphogy megerősítették, hogy megkapta a szerepet. New Yorkban forgatják majd, és Kris elviszi a forgatásra a kutyáját, Bailey-t is, aki kaphat benne egy kis szerepet" – nyilatkozta Kristen egyik közeli barátja.

A Still Alice-t február közepén kezdik el forgatni, Julianne és Kristen mellett Alec Baldwin és Kate Bosworth is feltűnnek mellékszereplőkként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek