Starity

A One Direction ellátogat a Szezám utcába

2014. január 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiúk az ábécéről énekelnek, és feltűnnek a népszerű gyereksorozatban – ellátogatnak a Szezám utcába.

hirdetés
A One Direction ellátogat a Szezám utcába

A nemrég publikált videóban Niall, Harry, Liam, Louis és Zayn az egyik leghíresebb dalukat éneklik, csak éppen más szöveggel – az U betűt tanítják meg a kicsiknek.

A sztárok a Szezám utca következő évadában fognak feltűnni egy epizód erejéig, az előzetes pedig minden rajongójuk tetszését elnyerte. „26 betűből áll az ábécé, de mi most az U-ról éneklünk.”

A dal a What Makes You Beautiful című slágerük átdolgozása, a What Makes ‘U’ Useful címet kapta. A forgatásról kép is készült, amely egyből a Twitteren landolt: „Na, kitaláljátok, ki a 1D legnagyobb rajongója? (És köszönjük, hogy meglátogattátok a Szezám utcát” – tették közzé a szériakészítők a hivatalos hírfolyamukon.

A Szezám utcánál szinte „hagyomány”, hogy hírességeket vonnak be a munkába, az epizódokban beszélnek (vagy éppen énekelnek) szavakról, betűkről és egyéb olyan dolgokról, amik segítenek a kisgyerekeknek a tudásuk gyarapításában.

Korábban Ginnifer Goodwin, Usher, Dwight Howard, Sarah Michelle Gellar, Neil Patrick Harris, Robin Williams és Jake Gyllenhaal is feltűnt a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek