Starity

Premier előtt törölték Chris Pine új filmjét

2014. január 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Stretch márciusban került volna a mozikba, de a Universal túl drágának találta a promótálás költségeit.

hirdetés
Premier előtt törölték Chris Pine új filmjét

A Stretch névre hallgató akció-thriller forgatása – amely főszerepeiben Chris Pine, Jessica Alba és Patrick Wilson láthatóak – tavaly kezdődött, és a tervek szerint március 21-én került volna a mozikba, ám most úgy fest, meg sem jelenik egyáltalán.

A premier előtt két hónappal a Universal Pictures arra jutott, a népszerűsítése 20-40 millió dollárba kerülne, amit nem engedhetnek meg maguknak, így lepasszolták a jogokat Jason Blum producernek (A bűn éjszakája), és engedélyt kapott arra, hogy más, rivális stúdiókat keressen. A film azonban nem talált új otthont magának, és visszakerült a Universalhoz, aki továbbra sem kér belőle, így egyelőre nem tervezik megjelentetni – jelentette a Hollywood Reporter.

A Stretch valószínűleg sosem fog napvilágot látni, bár a stúdió alternatív megoldást keres a megjelenésére – az sem lepne meg minket, ha egy független filmfesztiválon bemutatnák, forgalmazókat keresve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek